Lyst til at spille på et regionshold?

Regions golf er en fast del af sommerens golf for mange. Det er turnering mod andre klubber og alligevel ret socialt og afslappet. Vi får spillet andre baner på Sjælland.

I de indledende kampe spiller holdene mod 3 andre klubber og der spilles en ude kamp og en hjemmekamp med hver klub i løbet af maj og juni måned. Går holdet videre fra den indledende runde er der slut spil i august og september måned. Man er sikret 6 kampe, hvis puljen er fuldtallig, og i slutspillet er det én sejr ad gangen for at blive inde.

Turneringen henvender sig til næsten alle aldersgruppe og et bredt handicap interval. Fra 15. januar til 15. februar 2021 er Golfbox åben for tilmelding. Det er vigtigt, at man tilmelder sig på Golfbox da det er fra den liste vi sætter hold. Hold kaptajnen må gerne fiske udenfor listen for at stille hold.

Der er ingen match eller greenfee for deltagelse i regions golf. Deltagerne sørger selv for transport til ude kampe. Der er typisk fælles spisning bagefter, deltagerne betaler for egen mad, klubben giver øllet.

Vi stiller med 7 hold, de samme hold som vi har haft i de senere år. Næsten alle hold har en handicap grænse, og nogle hold har en alders grænse. Begge grænser er minimum for at kunne deltage. Man melder sig til Regions golf og ikke til et bestemt hold. Holdet afgøres af handicap og alder. Der kan ikke være plads til alle, men alle tilmeldte får besked i løbet af foråret.

Grupperne er:

  • A – Hcp. min. 4,5, Holdkaptajn: Henrik ”Joe” Nielsen
  • B – Hcp. min. 11,5, Holdkaptajn: Christian Carpentier
  • C – Hcp. min. 18,5, Holdkaptajn: Antony Mærsk
  • Senior A – Ingen Hcp.,  Min. 50 år, Holdkaptajn: Lars Gottfredsen
  • Veteran B – Hcp. Min. 11,5, Min. 60 år, Holdkaptajn: Flemming Nielsen
  • Super Veteran B – Hcp. Min 11,5, Min. 70 år, Holdkaptajn: Ole Vistisen
  • Super Veteran C – Hcp. Min 18,5, Min. 70 år, Holdkaptajn Jørgen Jespersen (temp)

På hvert hold spiller to damer og fire herrer. Der er ofte reserver på holdet da ikke alle kan hver gang.

I hver match spilles hulspil og scratch i én dame- og tre herresingler, samt en mixed foursome. Kaptajnen sørger for det praktiske og sætter holdet. Som noget nyt spilles der i år i 4 bolde men stadig hulspil. Det er for at give et bedre flow på banen og for at spare på start tiderne. I de 5 første rækker spilles hverdage efter 14:00, og for SVB/SVC typisk om formiddagen.

Alder defineres som den alder man fylder i løbet af 2021. Handicap måles om fredagen før spilleugen. Handicap grænserne er ikke ændret som følge af overgang til nyt handicap system, effekten af det nye system kendes endnu ikke.

Der er yderligere oplysninger på regionens hjemmeside: www.rgd.dk.

Flemming Nielsen
Regions koordinator