Lyst til at spille på et regionshold?

Regions golf er en fast del af sommerens golf for mange. Det er turnering mod andre klubber og alligevel ret socialt og afslappet. Vi får spillet andre baner på Sjælland.

I de indledende kampe spiller holdene mod 3 andre klubber og der spilles en ude kamp og en hjemmekamp med hver klub i løbet af maj og juni måned. Går holdet videre fra den indledende runde er der slut spil i august og september måned. Man er sikret 6 kampe, hvis puljen er fuldtallig, og i slutspillet er det én sejr ad gangen for at blive inde.

Turneringen henvender sig til næsten alle aldersgrupper og et bredt handicap interval. Fra 1. februar til 29. februar 2024 er Golfbox åben for tilmelding. Det er vigtigt, at man tilmelder sig på Golfbox da det er fra den liste vi sætter hold. Holdkaptajnen må gerne kontakte spillere uden for listen for at stille hold.

Der er ingen match eller greenfee for deltagelse i regionsgolf. Deltagerne sørger selv for transport til udekampe. Der er typisk fælles spisning bagefter, deltagerne betaler for egen mad, klubben giver øllet.

Vi stiller med 8 hold i 2024 sæsonen. Næsten alle hold har en handicap grænse, og nogle hold har en alders grænse. Begge grænser er minimum for at kunne deltage. Man melder sig til Regions golf og ikke til et bestemt hold. Holdet afgøres af handicap og alder. Der kan ikke være plads til alle, men alle tilmeldte får besked i løbet af foråret.

Grupperne er:

  • A – Hcp. min. 4,5, Holdkaptajn: TBA
  • B – Hcp. min. 13,0, Holdkaptajn: TBA
  • C – Hcp. min. 18,0, Holdkaptajn: Antony Mærsk
  • Senior A – Ingen Hcp. begrænsning.  Herrer: Min. 50 år/Damer: Min. 45 år ved udgangen af 2024, Holdkaptajn: TBA
  • Veteran A – Ingen Hcp. begrænsning. Herrer: Min. 60 år/Damer: Min. 55 år ved udgangen af 2024, Holdkaptajn: John Cawley
  • Veteran B – Hcp. Min. 13,0, Herrer: Min. 60 år/Damer: Min. 55 år ved udgangen af 2024 Holdkaptajn: Lone Bjørn
  • Super Veteran B – Hcp Herrer: Min. 70 år/Damer: Min. 65 år ved udgangen af 2024 Holdkaptajn: Lika Holm Jensen
  • Super Veteran C – Hcp. Min 18,0, Herrer: Min. 70 år/Damer: Min. 65 år ved udgangen af 2024: Holdkaptajn Peter Henningsen

På hvert hold spiller to damer og fire herrer. Der er ofte reserver på holdet da ikke alle kan hver gang.

I hver match spilles hulspil og scratch i én dame- og tre herresingler, samt en mixed foursome. Kaptajnen sørger for det praktiske og sætter holdet. I de 5 første rækker spilles fredage efter 14:00, og for SVB/SVC typisk mandag morgen/formiddag. Nogle hjemmekampe vil blive afviklet i weekender, sidst på dagen. Dog ikke sammenfaldende med Divisionsweekender.

Alder defineres som den alder man fylder i løbet af 2024. Handicap måles om fredagen før spilleugen.

Der er yderligere oplysninger på regionens hjemmeside: Klik her.

Flemming Nielsen
Regions koordinator