Golfbox vejledning

Golbox er klubbens og dit administrative system. Det er her du bl.a. kan følge dit handicap, bestille tider eller melde dig til turneringer eller arrangementer – samt meget andet.

De vigtigste funktioner får du en kort forklaring til herunder.

Brug for hjælp?

Kontakt Sabrina eller Ken i MedlemsService alle hverdage fra kl. 9 til 15. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Login og “Min forside”

Efter du er logget ind – enten via login boksen øverst på forsiden af kokkedalgolf.dk eller via golf.dk. Du anvender dit medlemsnummer (33-XXXX) som brugernavn og det password du selv oprettede første gang du loggede på Golfbox.

Efter login er du nu på “MIN FORSIDE” og i midterfeltet har du en allerede en række informationer. I menuen til venstre har du forskellige muligheder for at finde det du leder efter.

I fanen “RET MIN PROFIL” kan du bl.a. ændre dit mobilnummer og særligt vigtigt – din mailadresse, som er klubbens vigtigste kommunikationskanal til dig. HUSK AT TRYKKE “OPDATER” NEDERST PÅ SIDEN – se efterfølgende foto.

Skal du på golfferie og har brug for et handicapcertifikat, kan selv hente det via Golfbox.

Klubkalender – her kan du følge med i næsten alt

Vi sørger altid for at opdatere alle arrangementer samt baneinformation i “KLUBKALENDEREN”. Hold dig orienteret både her og i tidsbestillingen, så du aldrig kører forgæves hvis banen er lukket på grund af turneringer m.v.

Sådan melder du dig til turneringer og arrangementer

I menupunktet “KLUBTURNERING” finder du både klubturneringer og andre arrangementer. Fold de enkelte måneder ud ved at klikke på dem. Er knappen “TILMELD” aktiv betyder det at tilmeldingen er åben.

Læs altid betingelser for tilmelding inden du melder dig til.