Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi glæder os til at byde dig velkommen som nyt medlem af Kokkedal Golfklub, hvor det sociale liv er berømt, og banen samt alle øvrige faciliteter er under fortsat udvikling.

Hvis du vælger et medlemskab i Kokkedal, har du truffet et godt valg, og vi er klar til at hjælpe dig godt i gang, uanset om du er nybegynder eller en rutineret spiller.

Som nybegynder sørger vi for din “golfuddannelse”, og du får støtte og hjælp til det hele. Du skal bare slå slagene selv…

Er du rutineret og siger ja tak til medlemskab fra 2022, er du klar til at spille så snart banen er åben.

Status pr. 18. maj 2022:
Der er venteliste på alle typer medlemskab, undtaget dog junior fra 8 til 18 år. Ønsker du at komme i betragtning til et medlemskab hvis der bliver ledige pladser i 2022, så udfyld en indmeldelsesblanket og send den til os hurtigt. Det er gratis og uforpligtende indtil vi fremsender endelig tilbud om medlemskab.

Ring til os på 4576 9959 og hør om dine muligheder.

Fast introduktionstilbud

Vi tilbyder enten kontantrabat på dit indskud eller en fordelagtig afdragsordning over 6 år!

Valuta for hver en krone… Spørg bare medlemmer, tusindvis af gæster eller nogle af de mange professionelle, der har spillet hos os i 2021. Banen er under løbende udvikling og er en udfordring for alle uanset niveau.

Klublivet trives i bedste velgående, og der er en herlig stemning hver eneste dag. Som medlem får du spændende tilbud om turneringer, fester og andre aktiviteter, der giver ekstra værdi til dit medlemskab. Du får også særlige medlemstilbud på bl.a. gratis greenfee, rabatordninger, rejser og fitness.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Alt det praktiske og priser

Hent vores brochure med information om medlemskab som PDF lige her. Kontingentpriserne for 2022 er godkendt på klubbens ordinære generalforsamling. Indskud ændres ikke.

Privat medlemskab 2022Firmamedlemskab/Sponsor 2022Indmeldelsesblanket 2022

Medlemsstatus pr. 18. maj 2022

Puslinge: VENTELISTE
Junior: OPTAGELSE MULIGT
Ungsenior: VENTELISTE
Senior: VENTELISTE
Senior 70+: VENTELISTE
Long Distance: VENTELISTE
Intro-Flex: VENTELISTE

Spændende tilbud til dig med fart på livet: Intro-flex

Med fuld fart på karriere og familielivet er et fuldtidsmedlemskab måske ikke det rigtige valg. Her er et tilbud til dig, der alligevel savner at slå til den lille, hvide kugle!

Klik her for at læse mere