Hvad er medlemsfordele?

Kokkedal Golfklub indgår løbende aftaler med virksomheder, der ønsker at tilbyde medlemmer af Kokkedal Golfklub fordelagtige tilbud på f.eks. finansiering, greenfee, rejser, kurser til wellness og fitness.

Alle aftaler markedsføres kun på klubbens hjemmeside under “Medlemsfordele” eller via bannerannoncer.
Sidste opdatering pr. 24. maj 2021.

Læs mere om de forskellige tilbud herunder:

Medlemsfordel: Lydinge Resort Helsingborg

Nu nærmer den nye golfsæson sig med stormskridt og overalt er klubberne igang med forberedelserne. Det gælder naturligvis også i Kokkedal Golfklub, hvor vi bl.a. arbejder med at tilføre endnu mere værdi til dit medlemskab.

Kokkedal Golfklub fortsætter parnetskabet med Lydinge Resort i Helsingborg i 2021.

Her er en MEDLEMSFORDEL til dig. Lydinge Resort i Helsingborg åbnede nyt golfhotel med spaområde for nogle år siden og de har haft mange tilfredse gæster siden. Som medlem af Kokkedal Golfklub får du 100 kr. rabat pr. person på deres “golfpakke” ved bestilling inden den 31. marts 2021.

Lydinge Resort er en familiedrevet golfbane, der har Sveriges nyeste golfhotel med en 18 hullers bane – 7 hullers kortbane – hotel – sauna – boblebad – restaurant med godt omdømme – konference – fysioterapi.

Læs mere og bestil dit golfophold ved at klikke lige her

Medlemsfordel: Lån en trailer gratis med Freetailer App’en

I samarbejde med Freetrailer kan du låne en trailer gratis her i klubben. Vi råder over 4 stk. – 2 stk. er udelukkende til klubbens medlemmer.

Det rent praktiske…

Nu har vi ændret udlejning af din gratis Freetrailer så du enkelt og nemt selv kan reservere, afhente og aflevere din trailer alle ugens dage mellem kl. 9 og 21.
Låsen på traileren aktiveres via Bluetooth og Freetrailer App’en.
Strømkablet sidder fastmonteret på traileren til både 7 og 13 polet stik på din bil

Hvad skal jeg gøre?

Det næste du skal gøre er at downloade Freetrailer app’en på enten APP STORE eller GOOGLE PLAY.

Kort fortalt:

Det er fortsat gratis at låne en Freetrailer indenfor gratisperioden fra afhentningsdagen indtil næste dag kl. 09:00.
Ønsker du at beholde Freetraileren længere end den gratis periode får du oplyst prisen i Freetrailer App’en eller via bestilling på www.freetrailer.com

Du kan vælge en forsikring til kr. 49,- som er en dagsforsikring der dækker både trailer og den bil der trækker.  Så slipper du for selvrisikoen på kr. 2.500,- hvis du laver en skade. DET ANBEFALER VI.

BEMÆRK AT TRAILEREN FØRST KAN AFHENTES 15 MINUTTER FØR BESTILLINGSTIDSPUNKTET.

Book online eller kør på chancen
Kokkedal Golfklub råder over ialt fire trailere, hvoraf trailer nr. 4 og 5 kan bookes på forhånd online via Freetrailer app’en eller på www.freetrailer.com. Det koster kr. 29.

Og hvad så med de to sidste? Trailer nr. 2 og 3. er noteret som ”Kun til udlån fra klubben” – det vil sige, at disse to trailere kun kan bookes, når du står foran traileren oppe i klubben – en såkaldt ”straksudlejning”. Det betyder at du så må køre på chancen og du sparer et bookinggebyr på kr. 29.

Er trailer nr. 4 eller 5 ledige kan de naturligvis også bookes som “straksudlejning”.

Kontakt Sabrina eller Ken på 4576 9959 hvis du har spørgsmål.

Medlemsfordel: Hørsholm Fysioterapi & rygcenter

Vi er 7 fysioterapeuter med hvert vores fokusområde. Tilsammen løser vi alle fysioterapeutiske opgaver. Vi har to golffysioterapeuter, der er specialuddannet i behandling af skader relateret til golfspillet og golfspilleren.

Vi er den del af “Golfklinik Danmark”

Golffysioterapeuterne varetager, udover behandling, Golffitness, Golf bodytest og Golfskadestuen.

På Hørsholm Fysioterapi og rygcenter arbejder vi målrettet med dine symptomer, men også med årsagen til dine gener. Hos os får du den bedste behandling og træning.

Vi tilbyder også akupunktur, chokbølge, K-laser, løbestilsanalyse og individuel tilpassede såler til alle sko.

Vi er også tilknyttet Rungsted ishockey klub, hvor vi behandler de professionelle spillere samt Hørsholm Golf.

TILBUD TIL KOKKEDAL GOLFKLUBS MEDLEMMER

Vis os dit DGU-kort og få 10% rabat på både golffitness og bodytest. Normalpris er kr. 1600 for 10 x golffitness og kr. 975 for en bodytest.

Medlemsfordel: FÅ afhentet din bagage og tjekket ind hjemmefra – udlevering af bordingkort

Vil du have en afslappet start på din golfferie? 
Lad VALiZO sørge for check-in af din golfbag og kuffert hjemme hos dig. Så slipper du for at slæbe bagagen til Københavns lufthavn og stå i kø ved check-in. Boardingkort og bagagekvitteringer udleveres af VAliZO ved opsamling. Du går bare direkte til security med dit boardingkort. Læs mere om VALiZO bagage-service her

Vi kører på hele Sjælland, samt Lolland/Falster og samarbejder bl.a. med Apollo Rejser, ClassicGolf, Spies Rejser, FolkeFerie.dk, GolfPlaisir og mange flere.

Samt flyselskaber som AirFrance, KLM, SAS, Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, SunClass, NovAir, Atlantic Airways m.fl.

Bagageservice m. check koster fra 395 kr. for op til 4 personer og 4 stk. alm. bagage. Tillæg for golfbag: 75 kr./stk.

Medlemsrabat
Har du et medlemskab i Kokkedal Golfklub, får du lige nu 1 golfbag uden tillæg (værdi kr. 75,-), hvis du bestiller inden den. 31. januar 2021, for afrejser i hele 2021.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kundeservicechef Mette Kurir Bursell på: tlf. 53 700 726 eller mail på mkb@valizo.dk

Medlemsfordel: Fit&Sund

Kokkedal Golf klub har indgået en aftale med FIT&SUND Hørsholm. Derfor kan du træne til nedsat pris.

1.)
BS medlemsskab (binding 6 måneder) koster 339,- kr. pr. måned (normalpris 399.- kr. pr. måned)

2.)
12 mdr. fuldtidmedlemskab kontant 3499,- kr. (normal pris 4445.-kr.)
Ved indmeldelse betales oprettelse 199,- kr. for begge medlemskaber.

Sundhed er mere end fitness
Fit&Sund Hørsholm er meget mere end et moderne fitnesscenter. Vores hus er et indbydende „tredje sted” efter hjem og arbejde eller studie – og et motiverende træningsmiljø med plads til alle typer af trænende uanset alder.
Her er din generelle sundhed vores målsætning, og faglig viden vores vigtigste redskab til at hjælpe dig frem mod målet. Nærvær er omdrejningspunktet for de gode oplevelser med træning og sundhed, vi ønsker, du skal have, når du besøger Fit&Sund Hørsholm.

Fit&Sund Hørsholm blev lanceret i eftersommeren 2017; men vores fokus på husets brugeres gode oplevelser har været kendetegnende for Form & Figur i Hørsholm siden 1985. Vi har bragt „Form & Figur-ånden“ med os i vores nye projekt med at opbygge Hørsholms lokale fitness- og sundhedshus.

Samtidig har vi med Fit&Sund fået de bedste redskaber til at kvalitetssikre og videreudvikle husets services og produkter til dig.

• FULD BEMANDING I HELE ÅBNINGSTIDEN
• GRATIS PROGRAMLÆGNING OG OPFØLGNING
• GRATIS FEDT % MÅLING
• SENIOR HOLD
• 55 HOLDTRÆNINGSTIMER OM UGEN
• TOMAHAWK WATT CYKLER
• GRATIS WI-FI
• FRI SAUNA
• GRATIS KAFFE,TE & CHOKOLADE
• FITNESS WALKING
• EXERCISE LAB

Sådan kommer du i gang 1.
Hent en indmeldingsblanket i golfklubben, der påfører dit medlemsnummer og stempel.
2. Gå ned til FIT&SUND Hørsholm
3. Så hjælper personalet dig godt i gang Har du spørgsmål vedrørende et medlemskab hos FIT&SUND, er du velkommen til at henvende dig til os.

Læs mere på www.fitogsund.dk/c/huse/hoersholm

Medlemsfordel: Tilbud FIT&SUNDInformationsbrochure FIT&SUND

Medlemsfordel: Søhuset Motionscenter

Det er med stor fornøjelse, at vi byder dig velkommen i Søhuset Motionscenter.

Bare det at ankomme på adressen Venlighedsvej 10 kan man ikke andet end at blive i godt humør af. Søhuset byder på innovativ arkitektur midt i det grønne. Søhuset er gennemført stil og kvalitet, hvor glas, beton og lærketræ er konstrueret på en måde, som skaber den bedste forudsætning for, at du kan yde det, du skal.

Søhuset Motionscenter vil videreføre denne kvalitet i den daglige træning. Søhuset Motionscenter skal være det sted, hvor du kan komme og være dig selv, bruge tid på din sundhed og have det godt. Personalet er her for dig og for at give dig en rar oplevelse, hver gang du kommer.

Vores filosofi er at tilbyde sundhed og træning til dig, som ønsker et positivt miljø og flotte og rene faciliteter i høj kvalitet. Uanset om du ønsker at træne på egen hånd eller ønsker den bedste ekspertise indenfor holdtræning, kost, styrketræning, fysioterapi og massage, har vi et tilbud, som passer til dine behov. Da vi mener at du skal ”træne med holdning” er medlemskabet inklusiv programlægning og opfølgning.

Vi har et bredt udbud af holdtræningsaktiviteter, pilates, yoga, indendørs cykling og bl.a. Les Mills koncepttimer, som er effektive og motiverende træningsprogrammer, som fornyes hvert kvartal. Desuden tilbyder vi diverse specialhold og intensive kursusforløb.

Søhuset har de nyeste og mest moderne maskiner og udstyr fra TechnoGym og verdens bedste indendørs cykel, eTenzor. Søhuset motionscenter råder også over en lækker squash bane. Squash betegnes ofte som skak med 180 km/t. Spillet er en meget sjov og intensiv ketcher sport. Efter træningen har du mulighed for at slappe af i vores dejlige saunaer eller i vores dampbad med aromaterapi.

Vi glæder os til at tage i mod dig!
Med venlig hilsen
Thomas & Lars

Søhuset Motionscenter – træning med holdning

Særtilbud for medlemmer af Kokkedal Golfklub.
Opstartsgebyr kr. 250,00 (Inklusiv programlægning, opfølgning, fedtprocent- & BodyAge måling) Normalpris pr. måned kr. 450,00. Din pris kr. 400,00

Medlemskabet er et løbende medlemskab, der trækkes via PBS hver måned. Du kan altid opsige dit medlemskab til udgangen af en måned. Tilmed kan du for kr. 100,00 sættes medlemskabet i bero, så du ikke skal betale nyt oprettelsesgebyr når du ønsker at starte op igen.

Medbring dit DGU-kort som dokumentation.

Du er velkommen til at kontakte os på 88708879 eller læse mere på www.søhuset.dk

Medlemsfordel: Fysiolaser

Fysiolaser i Cirkelhuset har allerede hjulpet en del af medlemmerne med deres skader.

Laser behandling er meget effektivt og hurtigtvikende mod muskel-og ledskader, inflammationer, gigt og en lang række andre skader og lidelser og er helt bivirkningsfrit.

Kom og få en uforpligtiende snak og demonstration af laser.

Kokkedal Golfklub har en aftale med Fysiolaser og der ydes særpriser mod forevisning af dit DGU-kort.