Danmarksturneringen:

I weekenden blev de sidste to runder af Danmarksturneringen afviklet og alle klubbens divisionshold var naturligvis i aktion både ude og hjemme.

Ungdom
Vores dygtige hold i elitedivision Ungdom mødte det andet tophold Smørum og det blev desværre til et nederlag på udebane med 7-0. Dagen efter tog de unge spillere revanche mod Asserbo, der blev besejret med 4-3 på hjemmebanen i Kokkedal. Vi sluttede derfor på 2. pladsen i elitedivision Ungdom og skal deltage i slutspil om medaljer.

I kvalifikationsrækken Ungdom tog holdet til Køge lørdag og trods fordel af hjemmebane vandt Kokkedal overbevisende med 7-0. Søndag tog holdet imod favoritterne fra Hjortespring og der var ingen foræringer til Kokkedal. Hjortespring vandt 7-0 og også kvalifikationsrækken med maksimumpoint.

Damer
Klubbens eneste damehold har tilbragt sæsonen i 1. division og resultatmæssigt er det gået over forventning. Holdet var længe i spil med at sikre sig oprykning, men til sidst var det Køge som løb med 1. pladsen. Lørdag blev det uafgjort 6-6 mod Hedeland på hjemmebane og søndag blev det igen 6-6 mod Køge på udebane. Kokkedal slutter hermed på 2. pladsen.

Herrer
Klubbens bedste herrehold har også tilbragt sæsonen i 1. division og havde naturligvis ambitioner om at vende tilbage til elitedivisionen. Det håb forsvandt allerede efter 1. runde med to nederlag og endnu et i 2. spillerunde. Dermed var sidste spillerunde i denne weekend kun et spørgsmål om at undgå nedrykning o det lykkedes med 13-5 sejr lørdag over Roskilde på eget græs og en uafgjort 9-9 mod Helsingør søndag på udebane.

Klubbens herrehold II har dystet i 3. division og efter uafgjort 6-6 mod Fredensborg og 6-6 mod Hornbæk endte herre II på 3. pladsen.

Vores herrehold III har spillet i 5. division og med en 5,5-6,5 sejr i Asserbo og en 7-5 sejr hjemme mod København er der udsigt til oprykning fra næste sæson efter at 1. pladsen blev sikret.

Senior
50+ og så kan man kvalificeret til at spille divisionsgolf i seniorrækkerne. Kokkedal har deltaget med hold i både 1. og 2. division og førstnævnte er nu klar til slutspil efter en udebanesejr mod Hillerød på 10-4 og på eget græs med en sejr over Helsingør 10-4.

Senior II gik en spændende weekend i møde. Det var så tæt inden weekenden, at alle fire hold enten kunne vinde eller rykke ud. Holdet tabte desværre begge deres matcher med 10-4 mod Hjortespring på udebane og med 6-8 til The Scandinavian på hjemmebane, men på grund af de øvrige resultater slutter man på 3. pladsen og bliver i 2. division til næste sæson.

Veteran
Korrekt… 60+ og så er der mulighed for at deltage i veteranrækkerne. Kokkedal har stærke hold både i 1. division og kvalifikationsrækken. Holdet i 1. division tog en vigtig sejr på 14-0 mod København lørdag og kunne så tillade sig at tabe matchen mod Værløse søndag. Det gjorde de så også med 9-5, men ender på 1.pladsen og er dermed klar til slutspil.

Veteran II i kvalifikationsrækken nappede en udebanesejr med 9-5 mod Helsingør lørdag og sikrede sig hermed mulighed for at rykke op, når slutspillet afvikles i september. Søndag blev 1. pladsen yderligere markeret med en 14-0 sejr over Mølleåen på hjemmebane.

Superveteran
Klubbens skrappe superveteranhold er nærmest uovervindelige og lørdag blev 1. pladsen sikret med en 10-4 sejr over Hillerød på hjemmebane. Det kan man fejre på mange måder og det gjorde holdet så med et sjældent udebanenederlag til København på 10-4. Der venter et spændende slutspil forude.

Vi krydser fingre for metal til Kokkedal Golfklub, når slutspillet går i gang til september.