DGU division:

Søndag var alle klubbens divisions- og ungdomshold på græsset igen for at dyste mod et udvalg af landets andre dygtige golfklubber.

Dameholdet var søndag på besøg i Hedeland Golfklub og kunne køre hjem med en overbevisende 10-2 sejr. Det betyder fuld pointhøst efter weekendens to matcher – godt gået.

Herreholdet skulle rejse sig efter et overraskende nederlag lørdag mod Fredensborg og var søndag på udebane i Roskilde Golfklub. Det virkede ikke som om at holdet var klar, for det blev en alvorlig øretæve på 15-3. Nul point efter to matcher tyder ikke på at vores herrehold har kursen sat mod den bedste række igen.

3. divisionsholdet herre vandt hjemme 8-4 mod Fredensborg og 5. divisionsholdet nappede Asserbo med 10-2 også på eget græs.

Seniorholdet i 1. division var igen klar til kamp og Hillerød blev sendt retur med en klar sejr til os på 12-2. Fuld pointhøst efter 2 matcher – det tegner godt. Senior 2. division kørte Hjortespring over med 11-3.

Elite ungdom har vist overrasket alle men sikkert ikke dem selv. Sejr lørdag og igen søndag med 4-3 over Smørum, som kunne fremvise væsentligt lavere handicap, men det lod drengene sig ikke ryste af. Også drengene i kvalifikationsrækken viste tænder med en sejr på 5-2 over Køge. Vi har en flok talenter på vej – herligt!

Veteran 1. division delte med København 7-7 mens holdet i kvalifikationsrækken slog Helsingør med 11-3. Og Superveteranerne i 1. division nappede Hillerød på udebane med 8-6.

Se alle resultater i de enkelte matcher samt stillingen lige her