Danmarksmesterskab:

102 deltagere fra hele Danmark dyster om Danmarksmesterskabet for veteraner og superveteraner i Kokkedal Golfklub og vi stiller selv op med 17 spillere.

Bedste runde af alle stod Nigel Willett for med en fire under par 68’er og han fører dermed Veteranrækken med 4 slag til nærmeste forfølger Carsten Brandt fra Ledreborg Golfklub.
Henrik Thouber ligger på delt 3. plads i +4 og Helge Flou-Jensen samt Lars Gundorph på delt 9. plads i +6.

Hos Veteran damer er Else Kalstad fra Furesø Golfklub ikke uventet stukket lidt af fra de øvrige med i runde i 75 slag. Hanne Flou-Jensen ligger på 2. pladsen i +15 og Annette Cortsen på delt 3. plads i +16 inden lørdagens 18 huller.

Super Veteran herrer har endnu ikke afsluttet deres runder, men her lagde Peter Tvede-Jensen ud med en flot 80’er, som lige nu giver ham en 6. plads med blot fire slag op til den førende spiller.

DM for Seniorer
I Svendborg gælder det senior DM og her har Lotte Greve lagt sig på 1. pladsen med en runde i fire over par. Hos herrerne ligger Niels Larsen på delt 4. plads blot 2 slag fra 1. pladsen inden lørdagens 18 huller.

Kig op i morgen og følg vores lokale spillere. Link til livescoring og de øvrige resultater fra vores Kokkedal deltagere kan ses herunder:

Følg livescoring herunder. Bemærk at spillerne selv taster scores ind men det er valgfrit om man vil gøre det under runden eller først bagefter.

Livescoring DM Veteran & SuperveteranLivescoring DM Senior