af golf.dk:

Niklas Nørgaard Møller kommer til at ærgre sig gul og grøn over sin afslutning i D+D Real Czech Challenge – for sejrschancen var bestemt til stede.

I den tjekkiske turnering D+D Real Czech Challenge lå Niklas Nørgaard Møller på lur inden for maks. et par slag af de førende hele finalerunden, og allerede efter 10. hul nåede han til 17 under par efter en stime med tre birdies på fire huller.

Det skulle senere vise sig, at -17 endte med at være identisk med den score, der skulle til for at komme med i omspillet om sejren. Det vil sige – i bagklogskabens klare skær – at Nørgaard Møller ”bare” skulle holde par de sidste otte huller ind mod klubhuset for at være med i kampen om sejren.

Missionen lykkedes … næsten. Nørgaard Møllers putts rullede desværre ikke i, og på allersidste hul måtte han indkassere en bogey, hvilket betød, at han sluttede et enkelt sølle slag fra at være med i omspillet. En ærgerlig afslutning – men Nørgaard Møller er stadig i en yderst favorabel position til at tage et af de 20 kort til European Tour ved sæsonens afslutning. Han rykkede nemlig to pladser frem som nr. 9 på Road to Mallorca, Challenge Tourens rangliste.