Bestyrelsen:

Den 31. december 2023 stopper Nigel Willett efter eget ønske som Head Pro i Kokkedal Golfklub. Nigel har været hovedansvarlig for undervisning og drift af Proshoppen siden 1982 og har været en væsentlig årsag til klubbens positive udvikling både socialt og sportsligt.

Der har været stor interesse for at overtage rollen som Head Pro og blandt mange øvrige kvalificerede ansøgere har klubben indgået en aftale med Magnus Landström, Landström Academy, der overtager ansvaret som Head Pro fra 1. januar 2024.

– Det er store golfsko som skal udfyldes når Nigel forlader os ved udgangen af 2023. Det har derfor været vigtigt for klubbens fortsatte udvikling, at vi kunne tiltrække en erfaren Head Pro, fortæller formand Lars Gundorph. – Vi fik mange interessante ansøgninger men allerede efter de indledende samtaler med Magnus Landström var vi ikke i tvivl om, at det ville være det rigtige valg for Kokkedal Golfklub.

Magnus Landström er 51 år, gift med Dorthe og har 2 børn. Magnus har et omfattende CV, der bl.a. omfatter stillinger som Head Pro i Odense Golfklub, Hørsholm Golfklub og for nuværende i Helsingør Golfklub og Ree Golfklub. Magnus har desuden været landstræner i 8 år for de danske landshold og haft opgaver som konsulent i Dansk Golfunion og gennem 10 år som konsulent for trænerudvikling i det Norske Golfforbund.

Erfaring med at drive en golfklub er også en del af Magnus CV, da han er delejer af en golfbane lidt sydvest for København. Der har også været tid til løbende certificering og efteruddannelse bl.a. som Trackman Master, Garuda Golfprofil og NLP Coach.

Magnus er anerkendt som en af landets førende i Custom Fitting og som elitetræner og har bl.a. været personlig træner for en række danske European Tour spillere.

– Jeg er passioneret af at undervise alle medlemsgrupper, ung som gammel, begynder eller pro og prioriterer nu derfor mit arbejde som Head Pro, udtaler Magnus Landström.

– Jeg glæder mig til at præsentere et godt team som kan hjælpe Kokkedals medlemmer med at blive bedre til dette mærkelige og samtidigt fantastiske spil samt servicere jer i shoppen. I den kommende tid kommer jeg til at have dialog med både Nils og Michael om fremtiden.

– Jeg vil bruge det meste af min tid i Kokkedal men vil også fortsætte med at drive virksomhed i Ree Golf, slutter Magnus Landström.

Landström Golf Academy i REE byder, særligt i vinterhalvåret, på en række faciliteter, som vil kunne styrke den fortsatte udvikling, også for vores klubs ambitiøse medlemmer.

Magnus Landström vil blive yderligere præsenteret over for Kokkedal Golfklubs medlemmer med en række artikler på klubbens website i foråret og forhåbentlig også på Medlemsmødet, som afholdes den 8. februar på Rungsted Gymnasium.

Spørgsmål kan rettes til formand Lars Gundorph på kg@kokkedalgolf.dk