DGU ranglisteturnering:

Lørdag den 28. maj blev Kokkedal Ynglinge/Junior Cup afviklet for 36. gang og feltet talte 19 piger og 46 drenge fra klubber rundt om i landet.

Det er en åben 1-dags eliteturnering over 36 huller fra back-tees (55/63) for junior- & ynglingespillere, hvor Kokkedals egne (7 denne gang) også får mulighed for at måle sig med amatøreliten.

Det blev en kold, våd & blæsende start på turneringen, hvilket også afspejlede sig i relativt høje scores på dette niveau, men heldigvis klarede det op i løbet af dagen (vinden fortsatte..) og præmieoverrækkelsen blev afholdt i smuk aftensol. Vinder i damerækken blev Liva Krøl Andersen, Hjortespring med Sofie Leth-Nissen, Smørum som runner-up. I herrerækken vandt Emil Tingsted Blum, Dragør i overbevisende stil med brormand Mikkel Tingsted Blum, Dragør som runner-up. Se alle resultater lige her

Til trods for de vanskelige spillebetingelser var tilbagemeldingerne på banens kvalitet og turneringsafviklingen (stor tak til det øvrige turneringsofficalteam Isa, Didi, Sanne & Asbjørn) meget positive, så lad os forsætte den positive eksponering af klubben i version 37 til næste år!