Danmarksturneringen:

Lørdag og søndag blev de første runder af Danmarksturneringen afviklet med både matcher ud og hjemme for vores 11 hold. Men inden det gik løs var der inviteret til et “Team Spirit” arrangement i restauranten fredag aften, hvor der både var alvor og spas på programmet.

Aftenen startede med en opfriskning af golfreglerne ved Jørn-Ole Jokumsen og så blev der serveret til mad for de 40 deltagere inden sanserne blev skærpet med en quiz, hvor unge og ældre divisionsspillere efter lodtrækning dannede par. En aldersforskel på 55 år fra den yngste til den ældste betød ikke noget og der blev drøftet korrekte svar med stor iver. En succes som skabte sammenhold og nye relationer mellem spillerne og som helt sikkert bliver gentaget.

Elitedivision Damer
Dameholdet tog hul på deres tilværelse i Elitedivisionen efter oprykningen sidste år. Lørdag var Hillerød på besøg og det blev desværre et nederlag på 4-8. De regerende danmarksmestre fra Smørum gæstede søndag Kokkedal og de havde hentet LPGA tour spilleren Emily Kristine Pedersen hjem fra USA. Pigerne kæmpede hårdt men det blev et respektabelt nederlag på 5-7.

2. division øst Herrer
I 2019 hentede Kokkedal guld i Elitedivisionen og herefter rykkede klubbens bedste herrehold ned to år i træk. Ældre spillere fik familie og krævende arbejde og lagde mere eller mindre golfkøllerne på hylden, mens andre drog videre i livet som professionelle. Holdet dyster nu i 2. division øst og målet er naturligvis at kravle op gennem rækkerne igen. Lørdag var København på besøg og de havde deres A-game med. Et nederlag på 2-16 var ikke den start vi havde drømt om, men efter en god nattesøvn løftede holder sig kollektivt om Helsingør, hvor det blev til sejr på 13-5.

3. division øst Herrer
En tæt match mod Royal Golf Club på udebane gav et knebent nederlag på 6,5-5,5, mens der ikke var meget gæstfrihed over Dragør, da holdet søndag løb ind i et nederlag på 12-0.

5. division øst Herrer
Albertslund Golfklub lagde græs lørdag til mødet med Kokkedal og vandt 7-5. Søndag var vores hold på besøg i København og desværre et nyt nederlag på 10-2.

2. division Senior
Lidt overraskende rykkede holdet sidste år ned fra den bedste række, så nu står der 2. division på visitkortet. Det betyder nødvendigvis ikke at modstanden bliver lettere. I Fredensborg blev det lørdag til et nederlag på 10-3 men holdet fik en sejr på 11-2 da de gæstede Simon’s søndag.

3. division Senior
Dragør var ikke flinke ved os og vandt lørdag med 9-4 på deres hjemmebane. Søndag bød Rungsted velkommen desværre med endnu et nederlag på 8-5.

1. division øst Veteran
Holdet vinder for det meste og det gjorde de også i denne weekend. Lørdag var holdet på besøg i Søllerød og vandt 7,5-5,5 og en tur søndag til Brøndby gav en sejr på 10-3. Som altid er der store forventninger til “Det Grå Guld”

2. division øst Veteran
Fredag drog 2. division Veteran til Bornholm og testede banen af inden det gik løs lørdag mod Nexø. Det blev til en sejr på 9-4 til Kokkedal og lige efter sidste håndtryk var det så retur til Kokkedal, hvor holdet søndag  tog imod Roskilde. Også her blev det en sejr på 9-4.

1. division øst Superveteran
En af de stærke modstandere er normalt Simon’s, så det var en tilfreds holdkaptajn fra Kokkedal, som kunne underskrive holdkortet med en 9-4 sejr til Kokkedal på hjemmebane. Søndag var Odsherred på besøg og blev det en sejr på 10-3.

1. division øst Ungdom 
Klubbens bedste ungdomshold spillede sidste år i elitedivisionen, men trods godt spil og højt humør rykkede vi ned i 1. division. Lørdag mødte holdet Hjortespring på udebane og det blev hjemmeholdet der løb med sejren på 5-2. Søndag var holdet en tur i Smørum og det blev en tæt og super spændende dyst. Man kan godt blive lidt presset når hjemmeholdet stiller med forcaddies, mental coach og mange tilskuere. Det rystede ikke vores drenge så årets første point kom i hus med en delt match på 3,5-3,5.

Kvalifikationsrækken Ungdom
Med kun 3 hold i puljen var holdet kun i kamp lørdag på udebane mod Hillerød, som vandt 5-2. For flere af spillerne var det første gang de repræsenterede Kokkedal og de er klar til mere. Det ulmer blandt de unge… og lysten til at udvikle golfspillet er tilstede. 

Næste divisionsweekend afvikles den 17. og 18. juni.

1. division Ungdom: Der ventes nervøst på foursome’en efter et nederlag og en sejr i singlerne. Det endte med en flot delt match mod Smørum.

Det var vigtigt. Carl Magnus slog den til pinden på 17. og på Par 4 18. hul 260 meter næsten på green med et 2-jern for at sikre en sejr i hans singlematch.