Klubturnering:

Lørdag blev årets Ægtepar turnering afviklet i smukt men blæsende sensommervejr. Kampen om det smukke laksefad stod mellem 44 par fordelt i 2 præmierækker, som i år var blevet døbt X & Y. Samlet vinder ville så blive det par med den bedste score i begge rækker.

BMW Jan Nygaard i Lyngby hørte at turneringen stod uden sponsor og sprang til med meget kort varsel. Tre smukke og nye elbiler stod til udstilling og inspiration under hele turneringen og mange deltagere benyttede lejligheden til at sætte sig bag rattet og drømme.

Første start gik kl. 9 og sidste bold trillede afsted kl. 12.30. Sidst på eftermiddagen kunne turneringsleder Mogens Lohse Friis og hans dygtige team af hjælpere så indkalde til præmieoverrækkelse.

De har prøvet det før og nu gjorde de det igen. Gitte Fischer og Thomas Koefoed blev samlet vinder af Ægtepar turnering 2022 og dermed naturligvis også vinder i Y-rækken med netto 69. Nr, 2 blev Annette og Nils Larsen i netto 72 og på 3. pladsen Pernille Østergaard og Christer Bergquist ligeledes i netto 72.

I X-rækken vandt Pia og Henrik Elholm med netto 70, 2. pladsen gik til Vibeke og Torben Nybo i netto 72 og på 3. pladsen Susanne og Kim Arlund Nørgaard med netto 74.

Tusind tak til BMW Jan Nygaard Lyngby for de flotte præmier. En stor del af deltagerne havde booket bord til middag og det blev en hyggelig aften med lækre Thai-retter fra Café Backtee.

Klik her for at se øvrige resultater