Top Nordic Golf:

Kokkedal Golfklub er glade og stolte over at vi også i 2022 kan præsentere vores medlemmer for en gensidig frispilsaftale med en række førende golfklubber i Norden. Vi har netop i dag holdt Top Nordic Golf årsmøde i Kokkedal Golfklub, hvor de fleste klubber i samarbejdet var repræsenteret både fysisk og online over en Teams forbindelse.

Alle fortalte lidt om klublivet i deres respektive klubber og der er altid masser af gode ideer som vi kan lade os inspirere af. Et udvalg arbejder nu målrettet på at udvide antallet af klubber og der er fokus på Finland, Sverige, Danmark og Nordtyskland i første omgang.

Kokkedal Golfklub har overtaget “formandsskabet” frem til foråret 2023, hvor årsmødet forventes at blive afholdt i Estonia Golf & Country Club.

Top Nordic Golf – gratis greenfee inkl. i dit medlemskab

Som medlem har du adgang til en fremragende vifte af fantastiske golfanlæg og -faciliteter, der fortsat indgår i et spændende samarbejde med vores golfklub. Samarbejdet indbefatter også planer om fælles golfrejser, nordiske golfturneringer og meget andet. Og naturligvis mødes ledelsen i alle klubber minimum to gange om året for at dele erfaringer og drøfter udviklingsmuligheder.

Vi opfordrer dig til at udnytte denne nye medlemsfordel og besøge disse respekterede klubber og spille på nogle virkelig fantastiske golfbaner. De nærmere betingelser for bl.a. tidsbestilling er beskrevet via linket herunder, hvor du også finder en præsentation af Top Nordic Golf konceptet.

Bemærk dog at du tidligst kan bestille din runde 56 dage før i alle golfklubber og kun gennem Top Nordic Golf bookingsystemet.

Læs meget mere om Top Nordic Golf lige her