Bestyrelsen:

Da vi valgte at lade Sepia Club stå for driften af restauranten, var vi bevidste om, at vi udfordrede det traditionelle “golfklub-koncept.” 

Bestyrelsen arbejder kontinuerligt på at udvikle vores golfklub og gøre den endnu mere attraktiv – både for vores nuværende medlemmer og for at tiltrække nye, som er nødvendige for at opretholde vores nuværende niveau. Vi fokuserer aktivt på forbedringer af banen, renovering af klubhuset, proshoppen, træningsfaciliteterne, og naturligvis restauranten, der spiller en central rolle i klubbens sociale liv.

Som vanligt har vi gennemført tre medlemsundersøgelser i løbet af året, hvor klubbens medlemmer har haft mulighed for at give deres mening til kende. Disse tilfredshedsundersøgelser evalueres, og ledelsen tager løbende beslutninger og iværksætter tiltag på baggrund af resultaterne. I forhold til restauranten har der, ifølge medlemsundersøgelserne, været en markant faldende tilfredshed, som det desværre ikke har været muligt at forbedre, trods løbende dialog med Sepia Club.

På denne baggrund har bestyrelsen besluttet ikke at fortsætte samarbejdet med Sepia Club med virkning fra årets udgang. Vi takker Jesper og Sepia Club for samarbejdet og indsatsen i 2024, og ønsker Jesper held og lykke fremover.

Processen med at finde en ny løsning til driften af klubbens restaurant er allerede igangsat.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen