Vejarbejde:

Søndag den 11. september kl. 21.30 bliver Kokkedal Allé lukket for trafik så der kan udlægges ny asfalt og etableres nye vejbump.

Asfaltering af Kokkedal Alle sker om natten med afspærring af vejen i tidsrummet fra søndag den 11. september kl. 21:30 til mandag den 12. september kl. 08:00. Cykelstien langs Kokkedal Alle vil ikke være spærret, og kan altså stadigvæk benyttes af fodgængere og cyklister. Steleren i cykelstien i enden mod Kokkedal Slot fjernes midlertidigt, således at evt. udrykningskøretøjer kan benytte cykelstien og at personale til golfklubben og slottet kan køre ind tidligt mandag morgen med forsigtighed.

Der asfalteres på strækningen fra brostensbelægningen v. Kokkedal Slot/Rideklubben til kort før rundkørslen. Der startes i enden mod Kokkedal Slot og arbejdes ud i mod rundkørslen. De to vejbump midt på strækningen udskiftes med to nye af samme type.

Der vil forekomme nogle forberedende arbejder ugen før. F.eks. fjernes de to vejbump lige før weekenden.

Rideklubben, Kokkedal Slot og naturligvis vores herlige klub er på forhånd blevet informeret om dato og tidspunkt for lukning og har accepteret dette.
Rent praktisk betyder det at golfspillere, gæster i restauranten samt personale skal forlade området senest 21.25 hvis de vil have deres bil med hjem.