MedlemsService

Kender du GLFR App’en? Det gør du sandsynligvis hvis du allerede anvender vores elektroniske baneguide. Til sæsonstart år har GLFR udvidet med nye funktioner, så det nu er vores helt egen klub-app. Det betyder at vi kan kommunikere direkte med dig gennem app’en og dermed sikre en bedre formidling af klubbens aktiviteter og nyheder.

Anbefaling: 

  • Har du allerede installeret GLFR app’en men har sagt nej tak til notifikationer, så bør du afinstallere app’en og hente den på ny. Svar “ja” til notifikationer ved installation og indstil herefter de tre indstillinger som vist på billedet til højre. 

I vores nye klub app kan du følgende:

  • Nyheder – få seneste nyt fra klubben
    Med GLFR får du et kliks adgang til klubbens nyheder så du altid er opdateret om hvad der sker i Kokkedal Golfklub.
  • Banestatus – vær altid opdateret om hvad der sker på banen
    På få sekunder sikrer vi, at du får information om banearbejde, ændringer i baneforhold mv.,  så du altid ved, hvad der foregår på banen blot med et klik.
    Du får en notifikation på din mobil, så du ikke behøver at hente information på enten Golfbox eller klubbens website. (kræver at du tillader notifikationer – se foto)

Tidsbestilling
Vores klub app er naturligvis integreret med Golfbox, hvilket giver dig nem adgang til at se ledige starttider og booke ledige starttider både i her i klubben og på alle øvrige danske golfbaner.

Brug GLFR på banen
Ud over at være jeres nye klub app, så er det også en altid opdateret golf GPS, der fuldt ud er på højde med de bedste golfure og vognholdte GPS´er på markedet, som du kan anvende på din runder.

Digital baneguide
I den digitale baneguide i din klub-app kan du få de nøjagtige afstande, uanset hvor på banen du er .

Handicapregulering og arkiv.
GolfBox er naturligvis integreret i appen, så  du nemt kan indsende jeres scorekort til HCP-afregning og se jeres scorearkiv.

Før din score med GLFR
Det er nemt at holde styr din score under runden. Med blot få tryk kan du kan registrere scores for op til 4 spillere i din bold.

Shot Tracking
Med Shot Tracking kan du nemt nemt holde styr på spillet og hvor du rent faktisk slår hen. Du får desuden nyttig statistik og du kan også udfylde scorekort for op til 4 spillere med et klik på en knap.

Find GLFR APP ganske gratis i Google Play eller i Apple Store