KU’24:

Sikke dog en opførsel… at slå sine forældre. Håber de bli’r gjort arveløse. Det handler heldigvis kun om golf og finalen i Super Six A-rækken, hvor børnene Kathrine Jokumsen og Mads Sternberg slog forældrene Kirsten Wæver Jokumsen og Pernille Sternberg i en tæt match, der sluttede på 18. hul.

Onsdag og torsdag har stået på SuperSix Greensome hulspil og helt fra start var der tilmeldt 48 par. Vi startede ud kl. 13:30 onsdag med indledende runder i tre rækker på starthuller på 1. + 7. + 13. Der var vanen tro lidt forvirring omkring hvor man skulle spille fra og hvad tid, så der blev kørt noget rundt for at få spillerne til de korrekte huller, men det lykkes stort set uden de store sværdslag at få gang i matcherne på de rigtige huller. I hver pulje gik de to bedste par videre til torsdag.

Torsdag startede vi igen finalespillet kl. 13:30 umiddelbart efter et gigantisk skybrud. Heldigvis er banen drænet i bedste stil, så vi begyndte selvfølgelig til tiden på hul 1. Finaledagen spilles på hullerne 1, 2, 4, 7, 17 og 18 med spændende afslutninger til slut foran restauranten.

I B-rækken vandt Inger Marie Jensen & Leif Brandt over Michala Pedersen & Peter Philip Nørgård, mens C-rækken blev vundet af Janni Muusmann & Svend Muusmann over Lena & Kurt Fals.

Finale-resultaterne kan se her:

Tak for en dejlig golf dag på en fantastisk bane. Tak til MS, GK og TU.