Elite:

I weekenden deltog Christina i sæsonfinalen for damernes DGU Elite Tour, og det blev med overbevisende spil og sejr. Efter lørdagens to runder førte Christina i 1 under par med 6 slag til 2. pladsen. Det var et komfortabelt forspring inden sidste runde søndag, men det kan som bekendt hurtigt gå den anden vej i slagspil. 

Christina holdt dog i slutrunden afstanden på de første 11 huller i 2 under par. Selv om nr. 2 – Johanna Axelsen fra Ledreborg – på de sidste huller satte et godt angreb ind, blev det aldrig spændende, og Christina vandt elitens sæsonfinale med 3 slag. 

Selv om der dermed er sat punktum for sæsonens danske Elitetour, er Christinas sæson ikke slut. Indenfor den næste måned deltager Christina både i de Franske og Spanske Internationale Mesterskaber.

Med sommerens sejr i de Danske Internationale Mesterskaber (DILAC), en 2. plads i English Women’s Open, sejr i den danske Elitetours sæsonfinale og oprykning med KG’s damehold til landets bedste række (Elitedivisionen), rejser Christina til Frankrig og Spanien med god selvtillid.

Vi ønsker Christina tillykke med de flotte resultater og held og lykke videre.

Link til resultater