Kokkedal Ugen:

De traditionsrige turneringer Kokkedal Cup og Kokkedal Junior Pokal blev afviklet søndag og over 100 medlemmer havde fået armene ned efter lørdagens fodboldbrag og meldte sig klar til at dyste om sølvtøj og præmier.

På grund af forskellige junior eliteturneringer rundt om i Danmark var feltet i den yngste aldersgruppe begrænset til 5 og efter de 18 huller kunne Luka Hegnslund løfte den smukke pokal.

Cup opdelt i aldersrækker
I Kokkedal Cup er deltagerne opdelt i aldersrækker med præmier alt efter deltagerantal. Den samlede vindere er den spiller med… ja, det bedste resultat af alle.

I år kunne Joachim Abildtrup fra rækken 50-59 år glæde sig til at få brugsret i et år over den flotte sovsekande sølvskål, som i sin tid blev skænket af de tidligere ejere af Kokkedal Hovedgård, Vibeke Daell Bjerrum og Paul Oluf Bjerrum.

Sølvskålen stod altid på spisebordet på Kokkedal Slot og var fyldt med chokolade. Den tradition er bibeholdt når vinderen får overrakt sølvskålen med besked om at levere den retur i 2022 inkl. nye forsyninger af chokolade.

Kokkedal Cup har været spillet siden 1981 og således gæstet 40 private hjem. Stort tillykke til Joachim. 

Præmietagerne fordelte sig således

19-39
1. Louise Ladegaard

40-49
1. Christoffer Hansen

50-59
1. Joachim Abildtrup
2. Pernille Juul
3. Lars Güldner
4. Martin Nielsen
5. Anne Vestergaard Jørgensen
6. Marianne Østergaard Petersen

60-69
1. Hanne Ekman Quist
2. Hanne Pedersen
3. Lars Quist
4. Ellis Friborg Jeppesen
5. Lone Bjørn

70+
1 Poul-Erik Hartmann Petersen
2. Stephen Taylor

En turnering mere på plakaten
Efter præmieoverrækkelsen havde 7 modige medlemmer meldt sig til “One Club Challenge” – en kort dyst over to huller med blot et våben til rådighed.

Vinderen blev Cæcilie Langkilde Gregersen, som brugte 10 slag totalt på 1. og 18. hul. Rygtet siger Cæcilie anvendte et 6 jern. Vi er vist flere som med fuldt sæt har brugt flere slag.

Runner-up blev Katrine Maltesen.

Se alle resultater lige her