Klubturnering:

Søndag blev årets sidste Månedsturnering afviklet og juniorafdelingen havde tilbudt at være både arrangør og sponsor på samme tid. En anderledes turneringsdag med spændende aktiviteter og konkurrencer på banen og mulighed for at købe varme pølser og lækker hjemmebagt kage under spillet. Mange havde valgt på forhånd at støtte juniorarbejdet med kr. 25 ved tilmeldingen og vi gætter på at mange flere fik aktiveret Mobile Pay på dagen.

Der blev afviklet tættest på flaget på alle par 3 huller, tættest på snoren på 5. hul og på 17. hul kunne man dyste i “Beat The Junior”. Efter turneringen blev der uddelt præmier i alle 4 rækker samt bonuspræmier til de bedste på den årets løbende rangliste. Og så var der skønne præmier for præstationerne i de indlagte konkurrencer.

En kæmpe stor tak til Kokkedals Juniorafdelingen og alle de unge medlemmer og deres forældre som gjorde dagen helt speciel. En særlig tak skal der lyde til juniorafdelingens sponsorer. Tregu ApS, for frugt hver eneste uge til vores juniorer samt en flot frugtkurv til en dygtig vinder. Stor tak til Transocean Sport A/S for flotte præmier i alle 4 rækker. Nigel for endnu engang at bakke juniorafdelingen op og ikke mindst til SG Promotion for flotte præmier til tættest på flaget, beat the junior og i A og B rækken. Dansk Tagkompagni for juniorafdelingens hovedsponsorat.

Og vi skulle hilse at sige tak fra til alle medlemmer. Det var en herlig oplevelse.

Klik her for resultater i Månedsturnering 4: Alle rækker

Ranglisten 2023 – Juniorrækken, Ranglisten 2023 – C-rækken, Ranglisten 2023 – B-rækken & Ranglisten 2023 – A-rækken