Kokkedal Ugen:

Mandage i Kokkedal Ugen har været en speciel dag og i år var ingen undtagelse. Pro’ens Bestball betyder altid fuldt hus på golfbanen og i restauranten om aftenen.

104 par kæmpede om ære og præmier med start fra kl. 07.30 til 16.00, så klokken var mange før de sidste par rullede ind på 18. green og kunne sætte sig til bords i festteltet.

Café Backtee og Nigel havde i fællesskab drømt en herlig 2-rettes menu op med US Roast, Spareribs og andet godt fra grillen og det blev afsluttet med en herlig dessert.

Der var live musik under middagen med Casper T og fodboldkamp uden lyd på storskærmen, når ikke Nigel smukke golfsving fra en ældre reklamefilm for “Spil & Spis” rullede over skærmen.

Præmier i tre rækker
Nigel havde valgt at opdele turneringen i tre præmierækker og Erik Weber styrede med fast og kærlig hånd det praktiske med hele det dygtige team af turneringshjælpere i ryggen.

Fourball Bestball på en bane med godt rul plejer at betyde point i den høje ende og det skulle vi hilse at sige gik i opfyldelse. Klik på linket og se alle de flotte resultater.

 

Se alle resultater lige her