DM 2 generationer:

Kokkedal Golfklub var repræsenteret ved DM 2 generationer i Hørsholm Golfklub, som blev afviklet i weekenden. I Mixed-rækken faldt afgørelsen efter 36 huller, men det betød ikke, at fordelingen af medaljerne savnede spænding.

Reelt set var guldkampen kogt ind til en kamp mellem Rene & Anna Behnsen mod Christina & Henrik Thouber. De var helt lige efter lørdagens foursomes og havde et forspring på 10 slag ned til tredjepladsen. 

Familien Behnsen satte det første stød ind med en birdie på første hul, som bragte dem to slag i front, men fem huller senere var Thouber & Thouber tre slag fri i toppen. Duoen Behnsen, som repræsenterer Stensballegaard, fik udlignet efter 14 huller, og tre bogeys på de sidste fire var nok til at løbe med en sejr på tre slag, da Thouber bragte sig i problemer på de afgørende huller. 

Anna og Rene Behnsen brugte 82 slag og sluttede samlet 15 over par for de 36 hullers foursome. Fra Christina og Henrik Thouber på andenpladsen i +18 var der otte slag ned til bronzevinderne, Charlotte og Christian Willer. 

Tillykke til Christina og Henrik med endnu et sæt medaljer.

I mix-rækken deltog også Helene og Jesper Keil. I far/søn rækken blev Markus og Jacob Swane Lund nr. 5, Søren og Mikkel Fynboe nr. 17, Morten og Niels Agger nr. 22 mens Philip og Helge Flou-Jensen trak sig efter 1. runde.

Foto og tekst: Golf.dk/Webmaster KG

Klik her for at se resultater


Ishøj Elite Open

Fire herrespillere fra Kokkedal Golfklub dystede i weekenden da der blev afviklet Ishøj Elite Open. Med en delt 6. plads blev Casper Olsen bedste Kokkedal spiller samlet i par for to runder. Henrik Langkilde blev delt nr. 8, Christopher Lindeman nr. 11 og mads Winther delt 39.

Cobra/Puma Skanderborg Open

Melanie Pedersen og Thomas Leander Poulsen kørte den lange tur til Skanderborg, hvor der blev spillet Cobra/Puma Skanderborg Open over 36 huller på én dag. Melanie blev nr. 6 og Thomas hev en delt 12. plads med hjem til Kokkedal.