KU’24:

Tirsdag var på forhånd planlagt som “stille dag” i Kokkedal Ugen, men der var godt gang i Junior Sommer Campen, et Drive, Chip & Putt event og sørme også en Højhandicap turnering over 12 huller.

Højhandicapturnering
Finn Petersen fra BU bød velkommen til de 24 forventningsfulde deltagere i Højhandicapturneringen, sponseret af Royal Unibrew, og der skulle spilles 12 huller fra tee 49/39 med løbende start. Vejret var lidt gråt med støvregn af og til, men humøret var højt, da alle var samlet til præmieuddeling på terrassen efter runden.

Bedst af alle på dagen var Henriette Bjerre Eriksen & Claus Hornung Eriksen, skarpt forfulgt af Troels Keldmann & Morten Skov-Carlsen og 3. præmien løb Marianne Mittag & Pernille Ruus Sundby med. Tættest på flaget blev vundet af Steen Hansen og Claus Hornung Eriksen.

Tak til Finn for endnu en vellykket afvikling og til Royal Unibrew for de flotte præmier.

Drive, Chip & Putt event
Små som store, ja alle 18 deltagere til Drive, Chip & Putt, mødte op kl. 17 på rangen, hvor Nils Rørbæk styrede måleudstyret, golfmanageren noterede resultater og Lotte Greve stod for præsentation med mikrofon af alle… med små baggrundshistorier om deres respektive golfliv indtil videre – og svinget blev også kommenteret.

To drives blev målt for alle. Herefter gik turen til indspilsområdet, hvor alle fik to lange chip og to korte chip. Afstanden til hullet blev målt og lagt sammen – og det hele sluttede med to lange putts og to korte putts. Der blev regnet resultater ud på mindre end 5 minutter og herefter kunne vi kåre vinder og runner-up i de tre aldersopdelte rækker.

Tillykke til “young guns”, hvor Theodor løb med 1. pladsen og Casper blev runner-up. Tillykke til “a bit older young guns”, hvor Anton nappede 1. pladsen og Melanie blev runner-up. Og tillykke til “the young adults”, hvor Jens var bedst og Michael blev runner-up.

Alt var kun muligt fordi vores herlige medlemmer gad være med… fordi Lotte og Nils brugte deres fritid på at hjælpe og at golfmanageren havde husket briller og kunne regne det hele ud. Tak til Carina og Dorte for billeder og Zoey for at være præmiepige. Måske gør vi det om igen næste år.