KU23:

Fredag havde vi inviteret til et Drive, Chip & Put event med inspiration fra USA. Det var andet år vi arrangerede dette event, som første gang kun var for juniorer. Det fik vi “klager” over så i år var der også adgang for seniorer og det betød tilmeldingsrekord.

14 friske junior og 12 nysgerrige seniorer havde taget imod udfordringen. Kl. 16.45 var der introduktion til dagens konkurrencer og et turneringslederteam bestående af Lotte, Molly, Nils, Carina og golfmanageren holdt øje med at alt gik rigtigt til.

Deltagerne fik målt to drives på rangen med Trackman, udførte to chip ind til flaget på 18. green og så skulle et kort og langt put så tæt på koppen som muligt og i bedste fald i. Man fik fra 10 point og ned alt efter ens præstation. De to bedste fra aldersgruppen 8-10 år, 11-13 år, 14- 16 år og seniorgruppen gik i finalen og skulle en tur igennem konkurrencerne igen.

Hos de 8 til 10 årige blev Viola nr. 2 og Casper nr. 1. I gruppen 11 til13 år blev Gabriel nr. 2 og Thomas nr. 1. I den sidste juniorgruppe fra 14 til16 år blev Oliver nr. 2 og Melanie nr. 1. I seniorrækken var kampen tæt mellem Hjalte, som blev vinder med Jesper som runner-up.

Masser af forældre kiggede med og flere medlemmer, som deltog i Invitationsturneringe gav udtryk for, at det ville de også være med til næste år.