Klubhusprojekt:

Kokkedal Golfklubs ansøgning om udbygning af klubhuset er nu på vej gennem det politiske system med en positiv indstilling fra administrationen i Hørsholm Kommune.

Man skal aldrig glæde sig for tidligt men umiddelbart lyder der nu positive toner fra Hørsholm Kommune. Det har været en lang rejse siden de første møder i 2017 med Hørsholm Kommune om muligheder for en nødvendig udbygning af klubhuset og der har været ændret en del på de forskellige udkast og skitser, som vores arkitektfirma har udarbejdet til vores ansøgninger.

Den 20. april blev seneste ansøgning forelagt Byudviklingsudvalget og her blev administrationens positive indstilling til ansøgningen taget til efterretning. Det betyder at ansøgningen nu sendes videre til behandling i Økonomiudvalget og senere til Kommunalbestyrelsen i løbet af maj.

Hvis det går som vi håber og forventer kan kommunen herefter sende sagen til behandling i Fredningsnævnet, som typisk sender svar retur i løbet af 4 til 6 måneder.

Drømme og realiteter
Der er sket meget siden bestyrelsen første gang forelagde byggeprojektet for klubbens medlemmer og med det nuværende renteniveau og stigende priser på materialer, kommer vi helt sikkert til at drøfte, hvor meget vi har ”råd til” eller hvor meget vi kan få for pengene.

Realistisk har vi sandsynligvis en afklaring på vores ansøgning i slutningen af året og så kigger vi første herefter frem mod en forventet start på ombygningen fra ultimo 2024.

Er man interesseret i at følge med i behandlingen kan du læse dagsorden og referat på Hørsholm Kommunens website.

Klik her for at se det seneste projekt