BMW Experience:

Fredag morgen har vi flere resultater inde i både Dame- og de to herrerækker. Kun én enkelt junior har indleveret en score, men der er som bekendt muligheder for at gå en runde i dag, lørdag eftermiddag eller søndag, både en privat runde eller hvis man deltager i Kokkedal Cup/Junior Pokal.

Til og med søndag den 26. juni har DU mulighed for at kvalificere dig til BMW Experience finalen den 19. august 2022, hvor de 16 bedste spillere fordelt på 4 kategorier, skal repræsentere vores klub. SE VIRTUELT LEADERBOARD LIGE HER.

Hvordan kvalificerer du dig til holdet?
For at kvalificere dig til det hold der skal vinde over Søllerød, København og Furesø den 19. august, skal du én gang senest den 26. juni indlevere ét scorekort (der er kun et skud i bøssen). Din runde må enten være privat eller i forbindelse med en turnering og runden samt scorekortet skal være registreret i tidsbestillingen i Golfbox eller i en turnering.

Med tre dage tilbage af kvalifikation kan du…

  • Spille en privat runde fredag, lørdag eller søndag
  • eller bruge din score fra Kokkedal Cup/Junior Pokal søndag.

Scorekortet skal være underskrevet af en markør der også skal stå registreret på samme starttid. Dit scorekort skal markeres ”BMW Golf Experience Kval” og afleveres efter runden (samme dag) i den dertil indrettede BMW Golf Experience postkasse på skranken i klubhuset. Senest kl. 12:00 næste dag, vil du kunne se din score på et virtuelt leaderboard i Golfbox for at se om du er kommet i top 4 i din kategori. Det bliver spændende!

Der skal findes fire spillere i hver af følgende rækker (defineret af BMW Jan Nygaard):

  • Dame – hcp. +8,0 til 28,0
  • Herre A – hcp. +8,0 til 12,9
  • Herre B – hcp. 12,9 til 28,0
  • Junior – hcp. +8,0 til 36,0

Finalen 19. august 2022 i Københavns GK
Finalen afvikles fredag den 19. august på Københavns Golf Klub med gunstart kl. 13.30 på alle huller. Finalen afvikles som holdturnering med 16 spillere fra hver klub, der kæmper mod de tre andre klubber. Hver klubs resultat udgøres af holdets gennemsnitlige stableford score.

Finalen afsluttes med en fælles præmieceremoni og Cocktail Party.

Ved finalen vil der udover den flotte holdpokal, også være en BONUS. Den bedste herre hhv. A og B-række samt bedste kvinde i finalen kvalificerer sig til BMW Golf Cup Nordic Final på Brohoff Slott i Stockholm i september (2 dage med overnatning), hvor der spilles om videre deltagelse til BMW World Final.

Den bedste junior vinder en anden flot individuel præmie.

Har du spørgsmål så kontakt os gerne i MedlemsService.