Eliten:

Det blev præcis den gyser, man havde forventet på finalerunden af ECCO Tour Polish Masters. I løbet af dagen var flere forskellige spillere oppe og snuse til førstepladsen, men til sidst var det en svensker, der snuppede sejren.

Det var dog ikke en af de svenskere, man på forhånd havde i kikkerten som mulige vindere. Det blev nemlig den 23-årige Benjamin Hjort fra Västerås, der med en uimodståelig runde i 65 slag overhalede alle andre og strøg til tops i turneringen med vinderscoren -15.

Simon Bukrinsky, vores lokale stjerne, var en af fire spillere på en delt førsteplads efter 36 huller men blot i par for dagen efter de første ni huller, og det så ud som om, han var ved at spille sig ud af kampen om sejren. Men på de sidste ni huller kom der gang i scoringen. Med birdie på 12., 13., 15. og 16. hul var han pludselig tilbage i toppen og i -14, et slag efter Hjort i klubhuset.

Efter par på 17. hul var kravet en birdie på 18. hul for at fremtvinge et omspil med Benjamin Hjort. Desværre for Bukrinsky mislykkedes det forsøg, som faktisk endte med en bogey. Det fik dog ingen betydning for Kokkedal-spilleren, der fik andenpladsen alene i -13.

Alligevel et flot resultat af Simon Bukrinsky der klarede sit første cut på Nodic League i denne sæson.

Kilde: Danish.golf