Danmarksturneringen:

Fra vores udsendte medarbejder i pressestaben har vi modtaget en sammenfatning af 2. runde i Danmarksturneringen. Kort og næsten præcist.

Damerne spillede to udekampe, mod København og Hornbæk. Under ekstreme vejrforhold, spillede vi uafgjort 6-6 mod København, hvor både foursomes og singler blev delt. Vi kæmpede r…. ud af bukserne! Mod Hornbæk førte vi 4-0 efter formiddagens foursomes, og efter tre vundne singler, endte det med en samlet 10-2 sejr.

Holdkaptajnen (Jens Asbjørn) udtaler: Tusind tak til Stine, for at komme til Hornbæk og støtte holdet, det var pigerne meget taknemmelige for. Det har nu maget sig sådan, at det, efter alt at dømme, er kampen mod København i sidste spillerunde, vi er på hjemmebane, der bliver afgørende for, om vi vinder rækken. 

Dyb respekt for pigerne! Det er en stærk gruppe

Herre 1
Herrerne spillede ude på Roskilde, men fik desværre en snitter.  Søndag trækker alle singler point til holdet og vinder dermed 11-7. Holdkaptajnen (Johnny Blixenkrone) udtaler: En meget våd og voldsom lørdag mod et hold, der kunne deres hjemmebane. Drengene fik styr på tingene i søndagens singler, hvor Solskinsøen kom med blod på tanden. Det var en gyser til allersidste hul, men Casper Olsen sikrer den endelige sejr på 18. hul med en tab-in par.

Pyyha!

Vi har stadig mulighed for oprykning med en sejr over Ledreborg lørdag og en storsejr over Roskilde hjemme søndag. (d.10.-11. august) Kom ud og støt! Vi har virkelig brug for jeres hjælp! En lille PS-kommentar fra Bornholm til Andreas Lunding: Modstanderen udtalte efter kampen at han ikke har set så god golf i 20 år.

Herre 2
Lørdag taber vi til Hillerød. Søndag vinder vi hjemme over Greve. Så her fører vi puljen! Stærkt drenge!

Herre 3
Holdet taber hjemme mod Rungsted lørdag. Søndag blev der ryddet op i Gilleleje hvor KG vinder 6.5-5.5. Holdet ligger nr. 2 i puljen.

Ungdom 1
The Young Guns uddeler lussinger til højre og venstre. To solide sejre sikrer holdet oprykning til 1. division.

Ungdom 2
The other Young Guns vinder I Smørum og ligger dermed nr. 1 i puljen. Holdkaptajner (Laila Helmer, Carina Bang) fra Young Guns 1 og 2 udtaler (i kor): Hold da op, hvor er det nogle dejlige unge mennesker at bruge nogle timer på i weekenden!

Det Grå Guld

Senior 1
Holdet taber desværre begge dage. Der er stadig en chance for at forblive i 1. division, så nu skal der kæmpes!

Senior 2
Holdet taber lørdag til Hørsholm, men indkasserer en sejr søndag mod Nivå.

Veteran 1
Med to udebanekampe deler vi mod Søllerød lørdag, og med en solid sejr mod Helsingør søndag begynder vi at kunne skimte et slutspil. Med som alle ved It ain´t over till the fat lady sings. Kaptajn (Merete Schiøtz) udtaler: Vi er hvor vi skal være, og alle har forberedt sig og spillet har siddet fint. Vi ser frem til næste weekend.

Veteran 2
KG vinder hjemme mod København og deler søndag mod Brøndby.

Superveteran
Lørdag spillede vi hjemme mod nærmeste forfølger Hjortespring. I det værste golfvejr vi alle har oplevet leverede vi kampgejst og vandt 10-3. Inden søndagens kamp mod sidste års finalemodstander Sydsjælland på hjemmebane, var det nødvendigt at hælde vand og alt andet ud af bags. Div. bryggers var overfyldte med bags, køller, regntøj mv. Søndag gav fint vejr og vi sendte vores gæster hjem med et 2-11 nederlag så her ligger vi nr. 1 med maxpoint. Det lugter af metal!

Se alle resultater lige her.