Golfbox skifter udtryk fra tirsdag den 16. september under overskriften: Golfspillerens Golfbox – NYT & MODERNE – men ellers det samme. Vi håber så at de herefter gør alvor af selve udviklingen af funktionalitet, hastighed m.v.

Fra Golfbox: Til dig, spilleren som er vant til at bruge GolfBox, har vi nu lavet en ny og moderne version af brugerfladen, med ny teknologi og skalerbart til alle enheder, både liggende og stående.

Funktionerne er de samme. Der er ikke kommet nye. Men oplevelsen er ny og moderne og teknologien bag er ny.

Den nye teknologi gør det nemmere at tilføje, ændre og tilpasse nye funktioner fremover.

Den nye brugerflade kommer også på sigt til at erstatte den eksisterende App på de fleste områder, og indberetning af scores kommer eks. til at benytte samme teknologi, som allerede kendes fra turneringsmodulet. Vi planlægger også at forbedre elektroniske scorekort, så det inkluderer elektronisk underskrift for markør og spiller. Du vil i forbindelse med bekræftelse af tider få tilbudt muligheden for at få scorekort, i elektronisk form, på din mobil.

Vi håber at du som bruger af GolfBox, vil tage godt imod den nye brugerflade.

Husk: Fortvivl ej – alt er ved det gamle, bare moderne og skalerbart, så det passer alle enheder, både liggende og stående.