Baneprojekt:

Vi har fået vores regelkyndige turneringsformand til at udarbejde en vejledning hvis din bold kommer i “nærkontakt” med en robotklipper eller en ladestation under spillet.


”Robotklipper – hvad sker der hvis…..

Q1: Du slår det perfekte slag og uheldigvis rammer din bold robotten. Hvad skal du gøre? Regel 11.1 Bolden spilles som den ligger.

Q2: Bolden er kommet til hvile og robotten flytter bolden når den klipper. Regel 9.6 Bolden skal genplaceres der hvor man skønner at bolden først kom til hvile.

Q3: Bolden beskadiges af robotten ved at robotten kører hen over den og ”klippebladene” beskadiger bolden. Regel 4.2c, Hvis bolden er beskadiget, må man erstatte den med en ny.
Regel 9.6 Hvis bolden bliver flyttet når robotten køre over den, så skal den genplaceres.

Q4: Min bold lander ved ladestationen på 12. hul – kan jeg få lempelse for spillelinien? Regel 16.1a Nej, ikke for spillelinien, kun fri lempelse for boldens leje, stance og sving. Alternativt må man tage lempelse ved at erklære bolden uspillelig Regel 19 , med ét strafslag

Det burde dække de fleste situationer der måtte opstå, men evt. yderligere spørgsmål (eller andet golfregelorienteret) til Jørn-Ole Jokumsen (JOJ@topsoe.com)”

Robotterne udtaler..
Kære golfspiller… På forhånd tak fordi du lader mig passe mit arbejde på banen. Og jeg bliver så glad i mit robothjerte, hvis du træder kortvarigt ud til siden så jeg kan trille uhindret forbi dig og fortsætte min rute.

Anders Linnet, Jørn-Ole Jokumsen & Bestyrelsen