Eliten:

Team Hørsholm fejrede Idrætsstjerner 2023 og det blev en hyggelig aften, hvor Carsten Aabrink og Morten Slotved tog os sikkert gennem aftenen. Fra Kokkedal Golfklub havde vi vores Veteranhold samt vores Superveteranhold på scenen. Begge hold blev Danmarksmestre og det er vi stolte af!

Vi kunne også fejre Christinas flotte resultater og deraf hendes deltagelse på Damelandsholdet. Christina repræsenterer altid klubben på fornemmeste vis. Cecilie var indstillet på baggrund af flotte resultater, som har ført til at hun nu er en del af DGU´s udviklingstrup. Thomas vandt årgangsmestersabet efter en en meget spændende afslutning.

Niklas Nørgaard var forhindret i at deltage, men skulle hædres for en flot 3. plads DP World Tour. Det er heller ikke uden stolthed at der står Kokkedal på ryggen af ham.. Lotte var indstillet for 2 danske mesterskaber, og repræsenterede Kokkedal Golfklub til EM.

Årets Sportsnavnnavn blev blev Rasmus Højlund, der har trådt sine barnesko i HUI. Stor tak til Team Hørsholm for at invitere til dette fine arrangement.

Foto: Lotte Greve, Sportschef