Klubturnering:

Lørdag den 14. august var der budt op til et af årets højdepunkter, nemlig den udfordrende Ægteparturnering 2021 by Kokkedal Slot Copenhagen, hvor ægtepar og samboende kan deltage i kampen om ære og det vandrende laksefad.

Den udfordring havde 60 par taget imod og de fik en herlig dag på golfbanen, hvor vejrguderne heldigvis var med deltagerne hele vejen rundt. Frisk vind og sol det meste af tiden.

Der blev spillet om flotte præmier sponseret af Kokkedal Slot Copenhagen i 3 lige store rækker A,B og C og den samlede vinder af Ægteparturnering blev det bedste par fra alle tre rækker.

Langt de fleste deltagere havde valgt at bestille “dagens ret” fra Café Backtee, så lige inden den blev serveret var der præmieoverrækkelse ved turneringsleder Anker Blauenfeldt.

Årets par… med absolut bedste resultat kom fra B-rækken. De spillede 10 slag bedre end handicap og nu står det flotte, vandrende laksefad hos Karen-Lisbeth Kaack og Tyge Korsgaard. 1. præmien bestod desuden af et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen inkl. menu og vin.

På 2. pladsen i B-rækken kom Sofie Hesselkilde og Jørn Jacobsen og på 3. pladsen Mona og Nils Frandsen.

I C-rækken var der 1. præmie til Charlotte Ramstedt og Peter Esper Larsen, 2. præmie til Dorte og Palle Stæckmann og 3. præmie til Charlotte og Michael Fæster.

I A-rækken blev bedste par Mette Wagner Fynboe og Søren Fynboe med Gitte Fischer og Thomas Koefoed på 2. pladsen. 3. pladsen gik til Anne Vestergaard Jørgensen og Niels Axelsson.

Alle par kan se frem til en kulinarisk oplevelse på Kokkedal Slot Copenhagen.

 Tusind tak til Kokkedal Slot Copenhagen. Fantastiske præmier!!!

Se alle resultater lige her!