Arrangement:

Hvis du ikke deltog ja så gik du glip af en forrygende aften i Kokkedal Golfklub. Fredag blev et af efteråret sjoveste arrangementer afholdt – tilrettelagt og styret med kærlig men dog fast hånd – af Quizmasters Jens Asbjørn og Frank Adrian.

De forventningsfulde deltagere nød først en herlig Thai-anretning serveret af Café Backtee’s dygtige køkken og herefter blev aftenens Quiz sat i gang. De 32 deltagere var opdelt i 4-mandshold og skulle i alt igennem tre runder med 12 spørgsmål i hver. En spændende blanding af aktuelle emner, musik, geografi og andre hjernevridende områder. Jens og Frank er super dygtige til at sammensætte programmet og de har heldigvis lovet at gentage arrangementet snart igen.

Nu handler det jo ikke om at vinde men om at deltage. Alligevel har vi lovet at nævne vinderholdet med det fantastiske navn “Center for Akreditering og Kvalitetssikring”.
Med imponerende viden om temamusik fra danske TV-serier rykkede de lige forbi “La Bang” på 2. pladsen og “Regelrytterne” som fik en 3. plads. De flotte præmier var sponseret af Café Backtee. Tusind tak til Ulrikke og Johnny.

 

Vinderholdet Center for Akreditering & Kvalitetssikring

2. plads til La Bang

3. plads til Regelrytterne