Danmarksturneringen:

Det var en smuk kulisse, der dannede rammen om Danmarksturneringens første spilleweekend. Banen stod flot, solen pyntede og det velsmurte KG- team med Kurt i spidsen, var klar til at byde velkommen til Kokkedal Golfklub.

Det Grå Guld har stolte traditioner og weekenden bød på super flotte resultater, en masse god golf og et stærkt sammenhold. Der er vist ingen tvivl om, hvad de vil!  Der er en del guld at forsvare!

Herre 1 var draget til Bornholm og fik rodet sig ud i en TV-optagelse og de kunne også læses om i TV 2/Bornholm. Det har vi andre til gode! Kaptajnen melder om en rigtig god tur med drengene og trods kraftig tåge, stod de klar igen i KG søndag morgen. Weekendens 4 point og deres sammenhold har givet drengene blod på tanden! De vil tilbage til 1. division.

Damernes kaptajn lignede sidst på søndagen, en kat, der lige havde fanget en mus. To solide sejre til vores stærke ladies! En kanon holdindsats!

Vores ungdomsspillere blæste al modstand af banen. De unge mennesker have travlt, for de ville ud og støtte de andre KG-hold. De nåede ikke et holdbillede med sneg sig ind hist og her. Der var dog tid til at sluge det lækreste kylling mv fra buffeten.

Tak til Sepia, der havde sørget for lækkerier til weekenden!

Alt i alt en flot weekend med 15 holdsejre ud af 21 mulige. Vil man dukke helt ned i de enkelte matcher kan det gøres via dette link.

Den 15. og 16. juni står alle klar igen til endnu et brag! Kom ud og mærk stemningen helt tæt på. Det kan bare noget!

Forza KG