Ansættelse:

Lotte Greve er ny medarbejder i team MedlemsService. Det har længe været et stort ønske at styrke og sætte ekstra fart på udviklingsarbejdet særligt for ungdommen i Kokkedal Golfklub. – Med ansættelsen af Lotte Greve som udviklingskonsulent får vi tilført en yderst kompetent og dynamisk kapacitet, der sammen med klubbens daglige ledelse og de frivillige vil sikre at ”fødekæden” fortsætter den positive udvikling, fortæller bestyrelsesmedlem Annette Larsen.

Lotte Greve er selv ”barn af Kokkedal Golfklub” og blev hurtig skrap til spillet med den lille, hvide bold. En flot amatørkarriere åbnede døren til en professionel tilværelse på Ladies European Tour. Lotte har efter den professionelle karriere arbejdet med motivation, indlæring og sociale færdigheder i undervisnings-systemet i mange år.

– Kokkedal Golfklub havde før skolereformen én af landets største juniorafdelinger men antal er sekundært i forhold til at udvikle vores tilbud, fastholde de unge i golfsporten og sikre en høj kvalitet. Det er bl.a. målet med ansættelsen af Lotte Greve.

Lotte Greve starter officielt 8 timer om ugen fra den 3. januar 2023, men der er allerede gang i forberedelser til blandt andet vintertræning og -aktiviteter.