Regionsgolf 2024:

Regions golf er en fast del af sommerens golf for mange. Det er turnering mod andre klubber og alligevel ret socialt og afslappet. Vi får spillet andre baner på Sjælland.

I de indledende kampe spiller holdene mod 3 andre klubber og der spilles en ude kamp og en hjemmekamp med hver klub i løbet af maj og juni måned. Går holdet videre fra den indledende runde er der slut spil i august og september måned. Man er sikret 6 kampe, hvis puljen er fuldtallig, og i slutspillet er det én sejr ad gangen for at blive inde.

Turneringen henvender sig til næsten alle aldersgrupper og et bredt handicap interval. Fra 1. februar kl. 08.00 til 29. februar 2023 kl. 18.00 er Golfbox åben for tilmelding. Det er vigtigt, at man tilmelder sig på Golfbox da det er fra den liste vi sætter hold. Holdkaptajnen må gerne kontakte spillere uden for listen for at stille hold.

Der er ingen match eller greenfee for deltagelse i regionsgolf. Deltagerne sørger selv for transport til udekampe. Der er typisk fælles spisning bagefter, deltagerne betaler for egen mad, klubben giver øllet.

Vi stiller med 8 hold i 2024 sæsonen. Næsten alle hold har en handicap grænse, og nogle hold har en alders grænse. Begge grænser er minimum for at kunne deltage. Man melder sig til Regions golf og ikke til et bestemt hold. Holdet afgøres af handicap og alder. Der kan ikke være plads til alle, men alle tilmeldte får besked i løbet af foråret.

De fleste matcher afvikles mandag formiddage (for de ældste hold) og fredag eftermiddag (for de arbejdsramte). I år tager vi også lørdag eftermiddag i brug for enkelte matcher.

Klik her for at se hvilke hold Kokkedal stiller op med.

 

Klik her for tilmelding