Regionsgolf 2022:

Regions golf er en fast del af sommerens golf for mange. Det er turnering mod andre klubber og alligevel ret socialt og afslappet. Vi får spillet andre baner på Sjælland.

I de indledende kampe spiller holdene mod 3 andre klubber og der spilles en ude kamp og en hjemmekamp med hver klub i løbet af maj og juni måned. Går holdet videre fra den indledende runde er der slut spil i august og september måned. Man er sikret 6 kampe, hvis puljen er fuldtallig, og i slutspillet er det én sejr ad gangen for at blive inde.

Turneringen henvender sig til næsten alle aldersgrupper og et bredt handicap interval. Fra 15. januar kl. 08.00 til 15. februar 2022kl. 18.00 er Golfbox åben for tilmelding. Det er vigtigt, at man tilmelder sig på Golfbox da det er fra den liste vi sætter hold. Holdkaptajnen må gerne kontakte spillere uden for listen for at stille hold.

Der er ingen match eller greenfee for deltagelse i regionsgolf. Deltagerne sørger selv for transport til udekampe. Der er typisk fælles spisning bagefter, deltagerne betaler for egen mad, klubben giver øllet.

Vi stiller med 8 hold, de samme hold som vi har haft i de senere år samt et hold i Veteran A-rækken. Næsten alle hold har en handicap grænse, og nogle hold har en alders grænse. Begge grænser er minimum for at kunne deltage. Man melder sig til Regions golf og ikke til et bestemt hold. Holdet afgøres af handicap og alder. Der kan ikke være plads til alle, men alle tilmeldte får besked i løbet af foråret.

De fleste matcher afvikles mandag formiddage (for de ældste hold) og fredag eftermiddag (for de arbejdsramte). I år tager vi også lørdag eftermiddag i brug for enkelte matcher.

Grupperne er:

A – Hcp. ikke under 4,5, Holdkaptajn: Henrik ”Joe” Nielsen
B – Hcp. ikke under 13,0, Holdkaptajn: Christian Carpentier
C – Hcp. ikke under 18,0, Holdkaptajn: Antony Mærsk
Senior A – Ingen Hcp. begrænsning.  Herrer: Min. 50 år/Damer: Min. 45 år ved udgangen af 2022, Holdkaptajn: Kenneth Houkjær
Veteran A – Ingen Hcp. begrænsning. Herrer: Min. 60 år/Damer: Min. 55 år ved udgangen af 2022, Holdkaptajn: TBA
Veteran B – Hcp. ikke under 13, Herrer: Min. 60 år/Damer: Min. 55 år ved udgangen af 2022 Holdkaptajn: Flemming Nielsen
Super Veteran B – Hcp ikke under 13. Herrer: Min. 70 år/Damer: Min. 65 år ved udgangen af 2022 Holdkaptajn: TBA
Super Veteran C – Hcp. ikke under 18,0, Herrer: Min. 70 år/Damer: Min. 65 år ved udgangen af 2022 Holdkaptajn Peter Henningsen
På hvert hold spiller to damer og fire herrer. Der er ofte reserver på holdet da ikke alle kan hver gang.

I hver match spilles hulspil og scratch i én dame- og tre herresingler, samt en mixed foursome. Kaptajnen sørger for det praktiske og sætter holdet. I de 5 første rækker spilles fredage efter 14:00, og for SVB/SVC typisk mandag morgen/formiddag. Nogle hjemmekampe vil blive afviklet i weekender, sidst på dagen. Dog ikke sammenfaldende med Divisionsweekender.

Alder defineres som den alder man fylder i løbet af 2022. Handicap måles om fredagen før spilleugen.

Der er yderligere oplysninger på regionens hjemmeside: www.rgd.dk.

Flemming Nielsen
Regions koordinator

Klik her for tilmelding