KU23:

Mandag den 26. juni 2023 blev en dag, som vil blive husket i klubbens historie. Efter 41 år som Head Pro og som sponsor for Pro’ens Bestball i over 30 år, var det sidste gang at Nigel Willett overrakte præmier til dagens vindere. Sidste år og igen i år var dagen præget af et voldsomt vejrskift fra solskin og klar himmel, til en 2 timers pause med torden og skybrud, for igen at slutte med roligt og smukt vejr.

Turneringsledelsen havde forudset at Pro’ens Allersidste Bestball kunne blive påvirket af vejret, så systemerne var opsat til at finde præmietagere på de første 12 huller og det blev også nødvendigt, da de sidste bolde ikke kunne nå hele banen rundt. Der blev spillet Fourball Bestball med 7/8 del handicap og deltagerne var opdelt i 3 lige store rækker. 

“Fuld stue”…
Det er restaurant slang for at alle pladser er optaget og naturligvis var festteltet fyldt til sidste plads, så vi kunne sige tak til Nigel for hans fantastisk indsats for Kokkedal Golfklub gennem 41 år, både som træner, rejseleder, mentor, sponsor, hyggeonkel, meningsdanner… og det var også en tydelig rørt Head Pro, som efter præmieuddelingen sagde ” Tak herfra…” til et langt og stående bifald fra klubbens medlemmer.

Vinder i A-rækken blev Helene Keil  og Rebekka Edith Pedersen Snorrason med 32 point
Vinder i B-rækken blev Ellen Lindmark Frier og Jens Gottfredsen med 34 point
Vinder i C-rækken blev Jesper Hartmann og Ole Harboesgaard Jensen med 33 point

Tættest på “koppen” på alle par 3 huller var sponseret af Freehand Coffee. 

Tak til turneringsledelsen som var på overarbejde og kæmpede både med vejret og det elektroniske scorekortsystem. Som altid takkede turneringsleder Jens Asbjørn hele teamet og vi skal være lykkelige for, at klubben har frivillige kræfter som gang på gang stiller op så vi kan afvikle store klubturneringer. En lille opfordring herfra… har du overvejet at melde dig?

Klik her for at se alle resultater.