DGU & GLFR:

Det har i et års tid nu været muligt at forbinde sin GLFR brugerkonto med Dansk Golf Union og GolfBox. Med forbindelsen kan du som GLFR bruger indsende scorekort til handicapregulering direkte fra GLFR, efter du har spillet runden. Samtidig bliver dit handicap automatisk synkroniseret, hver gang du åbner app’en, så du altid får det korrekte spillehandicap på runden.

Som noget nyt, er det nu muligt at finde andre brugere i GLFR ud fra deres DGU nummer. På den måde bliver det lettere end nogensinde at tilføje andre spillere til en bold eller angive dem som markør. Det kræver selvfølgelig at spilleren man leder efter allerede er oprettet i GLFR og har forbundet sin brugerkonto med DGU.

Derfor anbefales det, at alle, som bruger GLFR, opretter forbindelse til DGU. Det tager kun et minut, og så bliver det lettere for både dig og dine venner at indberette dine tællende scores. Du kan oprette forbindelsen i GLFR app’en eller direkte på my.GLFR.com under Profil. Har du ikke en GLFR brugerkonto, kan du oprette den gratis i app’en eller på my.GLFR.com

Læs fyldig vejledning lige her