NW 40 år:

I januar 1982 skrev en ung, engelsk og dygtig golfspiller kontrakt med Kokkedal Golfklub og tiltrådte stillingen som Head Pro. Nigel Willett kunne den 27. juni fejre 40 års jubilæum og efter hans ønske blev det markeret i forbindelse med den traditionsrige ”Pro’ens Bestball” i Kokkedal Ugen.

Over 200 medlemmer, familie, venner og kollegaer mødte op til reception fra kl. 16 til 18 og vejrguderne var i sandhed med arrangementet. En flot buffet og sommerens liflige sortiment af hvid og rosé samt kølig fadøl bød gæsterne velkommen og som altid stillede mange frivillige medlemmer op for at hjælpe på dagen. Tusind tak for jeres altid store opbakning.

Gavebordet blev hurtigt fyldt med hilsner fra nær og fjern og klubbens golfmanager påpegede i hans opvarmningstale til aftenens festmiddag, den kæmpe betydning Nigel har haft for klubbens sportslige udvikling og ikke mindst det fantastiske hyggelige klubliv, som kendetegner Kokkedal Golfklub.

Efter et par timers velfortjent pause kunne Nigel Willett byde velkommen kl. 20 til aftenens totalt udsolgte festmiddag. Et voldsomt skybrud med lyn og torden lagde ikke en dæmper på festlighederne, men betød desværre at de sidste bolde med sene starttider i Pro’ens Bestball ikke nåede hele vejen rundt.