Junior:

Når du støder på små, orange plader ilagt ude på banen, er det markeringer af “nye” teesteder for vores nybegyndere i juniorafdelingen.

“Vejen til stor bane” er et plug’n’play koncept vi kan anvende til at få børn og unge ud og spille golf på den store bane, så hurtigt som muligt. Konceptet kan også anvendes i forbindelse med at få spilleret til den store bane og som turneringsform. 

Kortere teesteder tilpasser vores golfbane til børn og unges fysiske formåen; de oplever at kunne mestre spillet og udviklingen styrkes, da de får brug for andre slag end blot det lange. Vi har derfor fulgt DGU’s anbefaling så der nu er opsat korte teesteder på vores hele 18 hullers banen. 

Hele dette koncept er bygget op omkring det at spille en bogey-bane. Kan en spiller spille banen i 45 slag (en bogey-runde), har spilleren formentlig haft en succesoplevelse og oplevet at skulle bruge forskellige typer af slag samt tage aktive spilbeslutninger.

De udsatte teeskilte, der markerer Tee 18 og Tee 27, vil blive sat ud på onsdage og taget ind igen efter brug. De orange plader vil ligge der fast hele året.

Læs mere om “Vejen til stor bane” lige her