Præsentation:

Ved den forestående ordinære generalforsamling er Preben Stokkendal på valg og han har meddelt at han efter lang og tro tjeneste ikke ønsker genvalg. Bestyrelsen opstiller og indstiller hermed Katja Rhod Søndergaard til valg som nyt bestyrelsesmedlem i Kokkedal Golfklub.

Præsentation

Katja Rhod Søndergaard

Jeg er 49 år og bor i Rungsted med min mand Lars og vores to børn Tobias og Laura. Til dagligt arbejder jeg i VELUX, hvor jeg er Finance Business Partner til Salgsdirektøren, med ansvar for opfølgning på økonomien indenfor salg og marketing. Tidligere har jeg arbejdet som revisor samt indenfor Corporate Finance.

Jeg startede med at spille golf for ca. 20 år siden som greenfee spiller og blev medlem af Kokkedal Golfklub i 2015. Golf er for mig en fantastisk mulighed for at være aktiv i min fritid med min familie og venner. Blandt andet igennem dameklubben har jeg lært mange at kende i klubben.

Jeg holder meget af at komme i klubben og har sat stor pris på den udvikling, der er sket med banen de sidste par år. Derfor er jeg klar til at engagere mig og bidrage til den videre udvikling af klubben, som medlem af bestyrelsen. Vi står over for en række større initiativer, hvor det er vigtigt, at vi tager de rette beslutninger. Jeg vil arbejde for, at der er den rette balance i de tilbud og muligheder, der er for vores medlemmer, således at Kokkedal Golfklub forsætter med at være en attraktiv klub.