Pink Cup 2022:

Tirsdag havde Dameklubben i Kokkedal Golfklub inviteret til Pink Cup og sikke en kæmpe succes. Intet var overladt til tilfældighederne og fra ankomst til tak for i dag blev hele arrangementet bundet sammen af hygge, opmærksomhed og ikke mindst velgørenhed.

Alle med daglige gøremål i klubben har fulgt med på sidelinjen og det hårdtarbejdende team fra Dameklubben har brugt utallige timer på at gøre dagen så perfekt og PINK som mulig. Stort set hele det lokale erhvervsliv har haft besøg og man er ikke vendt “hjem” uden et bidrag til indsamlingen.

Allerede på turen op af Kokkedal Allé blev alle mindet om at de var på vej til Pink Cup. Lyserøde sløjfer rundt om træerne markerede at denne dag var speciel og ved klubhuset var den lyserøde løber rullet ud. 118 damer og 26 mænd gik ud mellem kl. 8 og 15 og spillede stableford i to damerækker og én herrerække.

Undervejs blev deltagerne mødt af Molly og Emil på 3. hul, hvor de havde mulighed for at “købe et slag” for kr. 25 af vores to dygtige elitespillere. Naturligvis var der indlagte konkurrencer som tættest på flaget og længste drive. Og efter 9 huller blev der budt på Yrsa’s kaffe og den var i særklasse. Kage var et velkomment tilkøb. Tak til alle som bagte og bidrog til indsamlingen.

Dagen sluttede med middag hvor både restauranten og festteltet var proppet til sidste plads. Præmier blev uddelt og hyggesnakken kunne høres i lang afstand fra klubben. Fantastisk dag og enestående opbakning til det gode formål.

Fra Bettina Friis har vi modtaget disse linjer:

Tak til greenkeeperne, til alle vores sponsorer, Cafe BackTee, til Sabrina og Ken, Molly Mikkelsen og Emil Gruhn, alle dem som har hjulpet til med praktiske opgaver og alle som har støttet op ved at spille med i går. VI INDSAMLEDE CA. KR. 83.000 – HELT FANTASTISK !!

Lotteripræmier kan afhentes i klubben på 1. sal de næste tre uger. Der hænger lister med de udtrukne lodder ved indgangen til klubben. Download også trækningslister lige her.

Præmier blev vundet af:

Dame række A.

1. Soile Friis 41 pt.

2. Mette Gruhn 40 pt.

3. Anne Vestergaard Jørgensen 40 pt.

4. Sidsel Overgaard 40 pt.

5. Carina Bang 38 pt.

6. Caroline Klingsholm Petersen 37 pt.

7. Katrine Maltesen 37 pt.

8. Mette Skovgaard  37 pt.

Dame række B.

1. Dorte Stæckmann 44 pt.

2. Vibeke Gerkens 41 pt.

3. Mette Dan-Weibel 40 pt.

4. Lene Hvas 39 pt.

5. Karin Cronstrøm 39 pt.

6. Annette Steinbach 39 pt.

7. Inge B. Madsen 39 pt

8. Dorte Schmidt 39 pt.

Herre række.

1. Brian Viskær  41 pt.

2.  Palle Stæckmann  41 pt.

3. Mogens Carlsen 38 pt.

4. Michael Trane Krogh 37 pt

Længste drive på fairway på 5. hul

Dame A. Charlotte Lassen

Dame B. Alice Grønne

Herre. Leif Brandt.     

Tættest på flag på green

Hul. 9 Bettina Søltoft Friis

Hul. 11 Lotte Sylvest Holtz

Hul. 17. Helle Schulze