Juniorafdelingen:

Kokkedal Golfklub har længe ønsket at rekruttere flere børn til golfsporten og gøre det nemt at komme i gang. Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje på kr. 27.000 kan vi nu sætte gang i projektet og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye, unge ansigter i foreningen.

Tilgangen til golf kan være svær. Udstyr, undervisning og hvad er den bedste måde at starte på? Vi vil tilbyde de unge mennesker en ”gratis” prøvetid, hvor vi kan stille låneudstyr til rådighed og inviterer dem til klubbens aktiviteter, hvor de deltager sammen med vores øvrige juniorer.

Målgruppen er drenge og piger i alderen fra 4 til 9 år. Børnegolfere (4-6 år) begynder med en legedag i golfklubben. Ved besøget vil der være en træner til stede. Børnene låner udstyr indkøbt af klubben. Efter besøget modtager alle forældre et gratis tilbud om 3 gange deltagelse i børnegolf.

Senere følger et tilbud om prøvemedlemsskab/indmeldelse for den resterende del af sæsonen samt leje/køb af udstyr.

Puslingegolfere er drenge og piger i alderen 7 til 9 år fra kommunens 1.- og 2. klasser.
De får et tilbud om at prøve golf i skoletiden og så tilbydes de efterfølgende at deltage i tre onsdagsmatcher på Par 3 banen, samt en puslingetræning. De kan slå bolde som det passer dem i prøveperioden.

En stor tak til juniorudvalget, Nils Rørbæk og udviklingskonsulent Lotte Greve for at sætte dette nye initiativ i søen.

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt
Kokkedal Golfklub har modtaget bevillingen på kr. 27.000 fra DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.