Klubhusprojekt:

Efter et meget langt tilløb blev Kokkedal Golfklub’s plan for udbygning af vores klubhus endelig fremlagt på et møde i Miljø- og Planlægningsudvalget den 25. november.
Allerede inden mødet havde vi læst administrationens indstilling med et afslag til politikerne i udvalget og vi havde derfor op til mødet dialog med bl.a. de konservative medlemmer af udvalget.

Det foreløbige resultat blev at vores Klubhusprojekt skal reduceres i størrelse hvis det skal kunne godkendes til videre behandling i det politiske system og senere i Fredningsnævnet. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, da projektet er udarbejdet efter både nuværende lovkrav om toiletfaciliteter i stueplan, et større klublokale/restaurant hvor alle kan sidde indenfor ved fællespisninger samt et indendørs træningsområde.

Efter den første behandling i Miljø- og Planlægningsudvalget har vi haft møde med de medarbejdere i Hørsholm Kommune, som behandler vores byggeansøgning og forsøgt at finde løsninger så projektet kan gennemføres ved at reducere omfanget af bygningen. I første omgang er vores forslag at afkorte de to tilbygninger med ca. 50% og finde alternativ placering til indendørs træning samt omdanne lokalet på 1. sal til et kombineret lounge- og undervisningslokale.

Nu er vi jo ikke kendt for at lægge os ned så vi kæmper naturligvis videre med gode argumenter så den nødvendige udvidelse af klubhuset kan opfylde så mange af vores ønsker som muligt. Vi holder jer naturligvis orienteret så snart der er udvikling i sagen, men i forhold til den politiske behandling og herefter godkendelse i Fredningsnævnet forventer vi først en opstart på byggeriet i november 2023.

Du kan læse mere om “Projekt Klubhus” ved at klikke på nedenstående link. Bemærk at tegninger nu er ændret i forhold til ovenstående.

Læs mere her