KU22:

Torsdag bød på finalespil i Super Six for 24 par, som havde klaret sig videre fra kvalifikationsmatcher tirsdag. Super Six er opdelt i 3 rækker og afvikles som Greensome hulspil m/handicap over 6 huller.

Kl. 13.30 trillede de første kvartfinaler afsted på et særligt hulforløb tæt ved klubhuset. Tee-off fra 1. hul, så ned af 2. hul, over på 4. hul, op på 7. hul og så 17. og 18. ind mod klubhuset. Efter de 6 huller var det farvel til taberne og vinderne var således klar til semifinalen.

I C-rækken stod finalen mellem Bente Vind Poulsen/Inge B. Madsen og Else Marie Thestrup/Karin Cronström og her var Else Marie og Karin de stærkeste.
Kampen om 3. pladsen blev vundet af  Søren Mortensen/Annette Winkel.

I B-rækken stod finalen mellem Hanne Grimstrup/Lars Grimstrup og Karen Dupont/André Dupont og det blev med Hanne og Lars som vindere.
Kampen om 3. pladsen blev vundet af Lone Sneholt/Christina List Bukrinsky.

I A-rækken stod finalen mellem Annette Larsen/Niels Larsen og Cecilie Fetterlein Nørgaard/Peter Philip Nørgaard og det blev med Annette og Niels som vindere.
Kampen om 3. pladsen blev vundet af  Finn Bak Klausman/Jan Sørensen

Tusind tak til særligt Jørn-Ole for det store arbejde med at opsætte puljematcher, finde korrekte handicap, udforme specielle scorekort til anderledes hulforløb og hvad der ellers hører til grundig turneringsledelse. Og tak til de frivillige turneringshjælpere begge dage.

Næste år håber vi at endnu flere melder sig til Super Six. Det er nemlig Super Sjovt!

Link til resultater