Golfrejser:

Klubbens dygtige Pro Michael Jacobsen har i mange år arrangeret en golftur til de varme himmelstrøg, når efteråret trænger sig på i Danmark. I år var ingen undtagelse og den 1. november rejste 19 “unge” mænd og Michael Jacobsen til Portugal for at dyste i Mens Fall Trophy 2022. Morgado Golf & Country Resort tæt på Portimão rummer to skønne baner, et fint hotel og her blev mesterskabet afviklet i skønt vejr.

6 runder golf uden hviledag men heldigvis med kørsel i buggy alle dage skal der til for at finde årets vinder. De to dårligste runder må trækkes fra men scoren på finaledagen tæller altid med. Det kræver stabilitet og en god nattesøvn. Ingen var bedre til det end Sten Winther, som fik overrakt “The Trophy” den sidste aften inden de fleste af deltagerne drog hjem dagen efter.

De kunne så hilse på en ny gruppe fra Kokkedal Golfklub i lufthaven, der sammen med Michael Jacobsen var klar til en ny uge i Portugal. Tak til Michael for endnu en veltilrettelagt golfrejse og nogle fantastisk hyggelige dage.