Kokkedal Ugen:

Vi har fået mulighed for at tilbyde alle medlemmer kampagnerabat i Kokkedal Ugen på Christopher Cloos solbriller til både kvinder og mænd. Fra mandag den 27. juni til og med fredag den 1. juli kan du kigge forbi Sabrina i MedlemsService eller møde hende på terrassen (eller på banen), hvor en del af kollektionen kan ses og prøves.

Christopher Cloos giver 25% rabat – enten ved køb hos Sabrina eller ved bestilling i deres webshop. Anvend rabatkode SSCLOOS15 og da de samtidig giver 10% i øjeblikket, får du samlet 25% rabat.

Historien om Christopher Cloos
Christopher Cloos er fortællingen om et møde med en gådefuld mand på en strandklub i Sydfrankrig under en ferie.

Netop på denne strandklub, Paloma, mødte de to stiftere en fascinerende mand fra Monaco, som havde en usædvanlig sans for at leve livet. Han var en verdensmand, der aldrig nøjedes med mindre end det bedste. Han præsenterede sig som Christopher Cloos, og virksomhedens grundlæggere blev omgående inspireret af hans forkærlighed for klassiske og tidløse retro-stel. Han fortalte grundlæggerne, at han altid havde et par klassiske solbriller på og et muntert smil på læben, og at han levede efter mottoet Bon Vivant.

De to grundlæggere blev så inspireret, at de besluttede at skabe deres egen linje med solbriller til rimelige priser, som skulle afspejle Christopher Cloos’ stil.