Klubturnering:

High/Low Challenge har været i gang et stykke tid men det er fortsat muligt at melde sig til denne sjove match, hvor par møder par – præcis når I har tid og lyst. Turneringen har flotte præmier takket være…

Kokkedal Slot Copenhagen
v/ Anne & Kasper Heebøll Harboe og deres fantastiske medarbejder team.

Kort fortalt kan dig og din kommende makker ser frem til… en High/Low Fourball rangliste, hvor man udfordrer de øvrige tilmeldte par efter behag, tid og lyst.

  • Tilmeld jer nu og spil helt frem til 31. august.
  • Gennemgående udfordringsrangliste, hvorefter de bedst placerede går videre til KO-matcher i efterårsfourball.
  • Man tilmelder sig i Golfbox og finder & aftaler selv med det/de andre modstanderpar at spille mod i løbet af sæsonen.
Tilmeld dig her
  • Alle tilmeldte par starter med samme placering på ranglisten, hvis man vinder får man en højere rangering end modstanderparret. Man kan rykkke op på listen ved at udfordre højere rangerede par og hvis man vinder matchen rykker man forbi og hvis ikke fastholder man placeringen. Dog kan man højst rykke 3 placeringer op uanset at modstanderne skulle være højere placeret.
  • Hvis man bliver udfordret er der 14 dages afviklingsfrist for matchen, ellers anses den for at være tabt.
  • Ranglisten opdatereres månedligt og er tilgængelig på klubbbens website, og er også ophængt på opslagstavlen i kælderen. Her hænger også listen hvor matchresultaterne påføres løbende (husk at begge par skal være tilmeldt turneringen)
    Der spilles Fourball hulspil High/Low, hvor den ene sides bedste hulscore spiller mod den anden sides bedste hulscore og samtidig spiller sidernes dårligste hulscorer mod hinanden. Når en sides bold er uden chance for mindst at dele ved spil af et hul, skal den samles op.
Se den aktuelle rangliste lige her

Hvert hul kan således vindes 2 up, 1 up eller halveres.

Der spilles med fuldt spillehandicap (SPH).

Tildeling af slag foretages i overensstemmelse med handicapnøglen efter at laveste SPH er nulstillet og øvrige spilleres SPH er justeret tilsvarende.

Substitut er ikke tilladt i kvalifikation, men . Substitut er tilladt én gang i KO-runderne til efteråret (dog ikke semifinale og finale). Substitutten må ikke være deltager i turneringen i øvrigt.

Lige matcher afgøres ved sudden death play- off (der spilles videre på 1. hul, 2. hul osv.).

Bortset fra finalespillet, har deltagerne i matcherne ingen fortrinsret på banen og har derudover pligt til at afvikle matcherne hurtigst muligt (max. 4 timer) aht. spilletempoet på banen.

Præmier til finalister og semifinalister.

Turneringsudvalget