Eliten:

Kokkedal Golfklubs 10 divisionshold mødtes til den årlige Team Spirit Dinner, hvor sæsonen skulle skydes i gang. Lidt god mad og et spændende oplæg af Niklas Nørgaard, der fortalte om livet som Pro på DP World, skabte rammen for en hyggelig aften. Et herligt arrangement som optakt til kommende turneringer og nogle virkelige gode råd fra Niklas.

Turneringer
Tre af vores juniorer var taget til Haderslev for at deltage i Junior/Ynglinge Open. Melanie Pedersen vandt pigerækken i sikker stil. Så flot og stort tillykke! Thomas L. Poulsen var på de 36 huller rundt i 72 og 81. To solide runder! Casper L. Poulsen var med for første gang, så den 10-årige var på noget af en mission.

Helene Keil og Cecilie Nørgård var taget til Sorø, for at bide skeer med den danske juniorelite. Helene kom i gennem cutgrænsen og rykkede en plads frem om søndagen. Godt kæmpet af pigerne!

Carl-Magnus Ågren og Lauritz Poulsen var begge i +13 efter 3 runder i Fredensborg, hvor de deltog i Dormy Elite Tour – Drenge U22. Turneringen blev vundet i -9 af Mikkel Davidsen fra Viborg.

Jacob Hornshøj var i Gyttegård, men slap desværre ikke igennem cutgrænsen.

Forberedelser til DGU division
Vores eliteherrer og damer spillede lørdag iagttagelsesturnering i Kokkedal. Efter runden havde KG-holdkaptajnerne arrangeret et teambuilding event, hvor spillerne skulle igennem flere prøvelser. Stemningen var i top og alle var med til at skabe en forrygende dag, inden divisionsbraget for alvor går i gang. Se billeder og video fra teambuilding event her

Ishøj Elite Open
Casper Olsen, som også er en del af vores herredivisionshold var taget, med de meget voksne, til Ishøj hvor han deltog i Mid-agerækken. Et par fine runder og en samlet score i +8 rakte til en delt 8. plads. Stærk, Casper! Der er stadig et par uger, inden det går løs med Herreholdet.

De meget voksne ville også være med. Lotte Greve (+8) og Merete Schiøtz (+11) blev henholdsvis nr. 1 og 2. Et billede der skal gentages mange gange i år! Michael Schiedel var i +8, hvilket rakte til en 19. plads i seniorrækken. Nigel Willett var rundt i +3 hvilket rakte til en 5. plads. Der bliver spillet noget solid golf i Veteranrækken, der blev vundet af Michael Flindt i -4. Henrik Thouber endte som nr 8 med +7.

LG/Ass. webmaster